Співачка Соня Ориняк презентує нову танцювальну пісню «Знову одна»

Співачка Соня Ориняк презентує нову танцювальну пісню «Знову одна»

Молода співачка Соня Ориняк презентує нову танцювальну композицію «Знову одна». Виконана у стилі sad dance, попри динамічні ритми, основний меседж пісні  присвячений розставанню. Лірична героїня, відчуваючи біль від пережитих емоцій, наважується нарешті поставити для себе заповітну крапку та рухатися далі.

« “Знову одна” присвячена розриву стосунків, коли тебе ще певний час переслідують спогади, емоції, біль. І дуже складно відпустити. Проте окрім моментів, які вже ніколи не повторяться, тебе більше нічого не тримає. Тому ти відпускаєш і рухаєшся на зустріч коханню та щастю з іншою людиною», - прокоментувала Соня Ориняк.

Авторкою композиції стала сама Соня Ориняк у співпраці з музичною продюсеркою Іриною Батюк. Тому вже традиційно у трек «Знову одна» були додані елементи фольклорної музики.

У відеороботі співачка перетворилася у героїню, заковану кайданами, яка звільняється від полону власних почуттів. Її внутрішня свобода була передана природою Прикарпаття. Заради цих кадрів Соня Ориняк навіть бігала босою сосновим лісом.

«Команда була неймовірно здивована, що я не просила перерву, знімаючись у лісі. Оскільки сосновий бір просто усіяний маленькими гілочками. Вони можуть боляче впиватися у шкіру до крові. Проте я завжди на експерименти та яскраві кадри. Тому на задачу команди пробігтися лісом босою – була тільки за. Це неймовірні емоції. Жодна гілочка не постраждала», - поділилася Соня Ориняк. 



Соня Ориняк - молода українська співачка з Івано-Франківська, яка тільки починає свій творчий шлях. Переможниця багатьох регіональних та всеукраїнських вокальних фестивалів та конкурсів. 



Читати також


up