23.09.2024
Мистецтво
eye 460

Вірші Олега Ольжича у виконанні акторів театру Кафки

Вірші Олега Ольжича у виконанні акторів театру Кафки

Команда Львівського театру імені Франца Кафки випустила новий поетичний альбом! Це вже п'ятий подібний реліз театру. Раніше актори представили публіці альбоми «Сумні вірші», «Вірші про кохання», «Вірші Івана Сокульського» та «Вірші Михайля Семенка».  Основна мета - популяризація української поезії в інтернеті.

Ось що про альбом розповідає учасниця проєкту Оксана Шаровська:

Я вважаю, що вкрай важливо читати Ольжича сьогодні. Його поезія – це не просто літературний спадок, це своєрідний дороговказ для кожного з нас. У його віршах ми знаходимо відповіді на вічні питання буття, відчуваємо силу національного духу, вчимося любити свою Батьківщину. І це не загальні слова. Якщо вслухаємося в тексти, прочитаємо біографію поета, то зрозуміємо - творчість Ольжича є актуальна й сьогодні, адже вона нагадує нам про важливі цінності, без яких неможливе майбутнє.
В інтернеті, на жаль, поки що не так багато аудіозаписів віршів Олега Ольжича. Тож нехай голос поета зазвучить ще гучніше в цифровому світі, бо його поезія – це скарб, який варто знати, вивчати і зберегти для нащадків.

Ознайомитися з біографією та іншими творами Олега Ольжича можна на сторінці: https://md-eksperiment.org/category/oleg-olzhich

Читати також


up