Публічна бібліотека імені Т. Г. Шевченка відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області шукає дарувальників

Публічна бібліотека імені Т. Г. Шевченка відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області

Наша бібліотека - єдина в місті книгозбірня, яка обслуговує користувачів різного віку та соціального статусу. Маємо велике затишне приміщення та універсальний фонд.

Головним завданням, яке стоїть перед колективом, є зробити все можливе для одночасного розвитку бібліотеки і громади. Бібліотека забезпечує рівні права на обслуговування незалежно від віку, статі, соціального походження, віросповідання, політичних переконань.

Наша місія у подоланні стереотипів, перетворюючись із закладу, де забороняється галасувати, у комфортне середовище з якісними послугами. У нас проводяться заходи з використанням сучасних технологій, в тому числі зустрічі з письменниками, видавцями, волонтерами, громадськими діячами. Взаємодіємо із закладами освіти, культури та громадськими організаціями.

Але зупинятися на досягнутому – це не про нас. Ми прагнемо до досконалості, аби бути корисними для своєї громади. Маємо власний сайт, сторінки у соцмережах Facebook, Instagram. Крім того, ми є Хабом цифрової освіти.

Публічна бібліотека імені Т. Г. Шевченка відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради Черкаської області

Потребуємо художньої літератури: книг сучасних українських письменників та україномовних книг зарубіжних авторів. Будемо вдячні за новинки книжкового ринку та бестселери як для дітей, так і для дорослих (зокрема з психології та саморозвитку). Дуже потрібні книги за шкільною програмою.

Е-mail: kaniv.mbshev@ukr.net

Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063128206190

 

Читати також


up