Всеукраїнський чемпіонат Bunny Champ 2024 для майстрів манікюру та бровистів

Всеукраїнський чемпіонат Bunny Champ 2024 для майстрів манікюру та бровистів

Зіркові спікерки та конкуренція серед професіоналів: як пройшов Bunny Champ 2024

15 жовтня 2024 року в UNIT.City відбувся всеукраїнський чемпіонат Bunny Champ для майстрів манікюру та бровистів. Ця подія об’єднала найкращих професіоналів б’юті-індустрії, які мали можливість продемонструвати свої таланти, обмінятися досвідом та відкрити нові горизонти для свого професійного зростання. 

Bunny Champ — це платформа для тих, хто прагне вдосконалювати свою майстерність і знаходити нові можливості для розвитку. Учасники змагалися в кількох номінаціях, демонструючи свої навички, й мали змогу отримати шанс на визнання серед колег та лідерів галузі. Загальний призовий фонд чемпіонату склав 100 тисяч гривень, і 10 переможців у різних категоріях отримали по 10 тисяч гривень кожен.

Однак, на цьому подія не обмежилася — Bunny Champ став також простором для натхнення, нових знайомств і обміну ідеями. Однією з головних подій чемпіонату був лекторій за участі відомих спікерок: Маші Єфросиніної, Ірини Горової, Антоніни Кроливець, Марини Батуринець, Дар’ї Лісіч та інших. Вони поділилися своїм досвідом на теми жіночого лідерства, кар'єрного розвитку, самореалізації та балансу між професійним і особистим життям.

Ведучим Bunny Champ став Андрій Черепущак, відомий під сценічним ім'ям «Галицька Діва», що додало події особливої атмосфери.

"Немає жодних обмежень для розвитку, окрім тих, які ми самі собі ставимо. Незалежно від того, чи це кар’єра в б’юті-індустрії, чи зовсім інший шлях — ми можемо досягти всього, чого прагнемо. Саме для цього ми створили Bunny Champ. Наша мета — надихати та підтримувати одне одного", — ділиться ідейна лідерка заходу Антоніна Кроливець.

Чемпіонат Bunny Champ 2024 — це місце, де майстерність відкриває нові можливості, а підтримка стає ключем до успіху.

Читати також


up