Робота в режимі online: поради як прикрасити домашній офіс

Робота в режимі online: поради як прикрасити домашній офіс

Якщо ви працюєте відділено, ви напевно знаєте, наскільки важливим є затишний та функціональний простір, де мотивація виковувати поставлені задачі приходить сама по собі. Щоб робота буда максимально продуктивною, потрібно створити домашній офіс, де кожна деталь буде спонукати вас до успіху. Ви можете купити карту світу стіну, стильний постер чи прикрасити стіну світлинами друзів чи членів родини. Це не лише додає характеру, але робить приміщення менш «стерильним». Тож, якщо вам потрібно прикрасити домашній офіс, ми маємо декілька порад.  

Пам’ятайте про функціональність

Домашній офіс має бути, в першу чергу, зручним. Саме тому важливо подбати про те, щоб всі меблі цілком та повністю відповідали вашим потребам. Наприклад, зручні полиці, ергономічні стільці та компактний стіл стануть у пригоді, коли з’явиться необхідність тримати все під рукою.

Кольори та світло

Ключовою складовою домашнього офісу є природне світло. Наприклад, якщо ви звикли працювати біля вікна, рекомендуємо доповнити простір декором в стилі мінімалізм. До того ж, обов’язково потрібно використовувати світлі відтінки, які гарантуватимуть легкість та свіжість в будь-яку пору дня. Бажаєте додати трішки енергії? Вінтажна настільна лампа чи зелена рослина чудово впораються з цією задачею!

Додайте індивідуальності

Домашній офіс має відображати ваші смаки та вподобання. Сміливо обирайте декор, який відповідає вашому стилю! Так, якщо ви досвідчений мандрівник, рекомендуємо придбати мапу світу. Сучасну з яскравими та чіткими лініями чи вінтажну, яку вам вдалося купити на блошиному ринку в Парижі – вибір за вами! Такий предмет декору на лише дозволить прикрасити офіс, але й стане в пригоді, коли прийде час планувати наступну подорож. Позначте ті місця, які вже відвідали або де мрієте побувати. Якщо шукаєте мотивацію для нових подорожей – мапа світу стане рушійною силою.

Організуйте простір правильно

Безлад на столі 100% стане перепоною на шляху до продуктивної та успішної роботи. Саме тому рекомендуємо використовувати стильні органайзери. За допомогою поличок для документів, дошки для нотаток та ящиків для канцелярських приборів ви зможете приборкати безлад та тримати домашній офіс в ідеальному порядку.

Домашній офіс – це не просто приміщення, де ви працюєте з дев’ятої до шостої. Це місце натхнення. Місце, де ви будуєте кар‘єру та власне успішне майбутнє. І саме тому важливо правильно підійти до вибору декору та розумної організації простору. Бажаєте експериментувати? Вперед! Додайте елементи, які є джерелом гармонії та вашого унікального шарму, оберіть максимально нейтральну колірну гаму та не забувайте про правильне освітлення.

Читати також


up