Помилкаріум: Говоримо українською правильно та вишукано! Новий довідник-самовчитель для вдосконалення мовлення!

Говоримо українською правильно та вишукано!

Росіянізми, неправильний наголос, складнощі перекладу, обмежений словниковий запас — те, що заважає говорити українською вільно та правильно. Але не помиляється лише той, хто не робить нічого. Ми ж пропонуємо вчитися на своїх помилках і зробити їх союзниками у поліпшені своєї української.

«Помилкаріум» — унікальний проєкт, спрямований на допомогу всім, хто вивчає та вдосконалює українську. Тут ви не знайдете складної теорії та історії розвитку мови. На вас чекають приклади найпоширеніших помилок і варіанти їхнього виправлення. Матеріали книги — це 15-річний досвід авторки, редакторки і коректорки, яка знається на текстах на всі 100%!

«Помилкаріум» — ваш помічник з української мови. Вивчайте, говоріть вільно та вишукано!

Про видання

Серія: Візуалізований довідник

Видання містить велику кількість прикладів найбільш поширених помилок, недоречних мовних конструкцій в українській мові та варіантів їхнього виправлення. Оригінально, з гумором поданий матеріал допоможе читачеві легко, захопливо, нестандартно удосконалити своє мовлення.

Цільова аудиторія

Для широкого кола читачів, усіх хто вивчає та викладає українську, вдосконалює своє мовлення, займається саморозвитком.

Посібник допоможе дослідити найпоширеніші помилки української мови:

  • росіянізми;
  • неправильний наголос;
  • складнощі перекладу сталих виразів;
  • канцеляризм та брак синонімів тощо.

До кожної помилки додано приклад правильного вживання.  Посібник не містить багато теорії, задля кращого відпрацювання практичних навичок.


Читати також