20.07.2023
Здоров'я та краса
eye 133

Легка рука майстра може бути легкою з якісними пензлями для макіяжу: як правильно обрати?

пензлі для макіяжу

Макіяж - це справжнє мистецтво, де кожна деталь відіграє надважливу роль. До створення досконалого образу потрібно завжди підходити серйозно, використовуючи якісну декоративну косметику. Щоб мейкап вийшов вдалим, також велике значення мають інструменти, як-от пензлі для макіяжу. З їхньою допомогою вам вдасться не лише зробити даний процес максимально легким і комфортним, а й досягти неперевершеного результату і бути на 100% ним задоволеними. Щоб обрати дійсно хороші пензлі для макіяжу, слід звертати увагу на безліч нюансів, починаючи від форми б'юті-аксесуарів і завершуючи матеріалами, що використовувалися для їхнього виробництва. Дізнайтеся більш детально про характеристики пензлів та створюйте справжню красу, незважаючи на свій досвід у даній сфері.

Професійні пензлі для макіяжу створені для того, щоб ви мали “легку руку”!

Напевне, всім відомий фразеологізм “легка рука”. Він означає, що коли у людей вона є справді такою, їм вдається всі дії виконувати швидко, просто та максимально успішно. До прикладу, у візажистів і гримерів з “легкою рукою” макіяж виходить завжди вдалим, а сам процес його виконання - безтурботним та без жодних зусиль. І тут важливу роль відіграє не лише досвід майстрів і їхня зацікавленість у власній справі, а й те, які властивості мають пензлі для макіяжу. Щоб вони справді сприяли досягненню вау-ефекту, необхідно відповідально віднестися до процесу їх вибору. Якщо ви теж хочете мати “легку руку”, варто дотримуватися наступних рекомендацій:

  1. В арсеналі справжнього творця краси мають бути професійні пензлі для макіяжу не лише з натурального, а й синтетичного ворсу. Їх відмінність полягає не в якості, як багато хто з початківців може подумати, а у функціоналі, сфері використання. Натуральні пучки створені для роботи з косметикою сухої та порошкоподібної текстури. Такі інструменти гарантують мінімальний розхід і максимально ефективне нанесення засобів. Пензлі для візажу з синтетичного ворсу призначаються для вдалого нанесення та розтушовки рідкої, гелевої чи кремової декоративної косметики. Завдяки їм, продукт лягає рівномірно та використовується тільки у належній кількості, що позитивно впливає як на результат, так і розхід продуктів.
  2. Щоб мейкап вийшов бездоганним і виконувався легко, вам слід купити пензлі для макіяжу різних форм і розмірів. До прикладу, плоскі інструменти зі скошеним чи рівним кінчиком чудово справляються з нанесенням косметики, виконанням певних акцентів. Що стосується аксесуарів з об'ємним пучком, то такі вироби ідеально підходять для легкого нанесення та делікатної розтушовки. Найчастіше ці пензлі використовуються при роботі з тінями, тональним кремом, рум'янами, пудрою.
  3. У вашій косметичці повинні бути присутні професійні пензлі для макіяжу для роботи з різними зонами обличчя (очима, бровами, губами, віями, а також для вдалого нанесення тону та виконання стрілок). Кожен із цих інструментів має індивідуальну форму та розмір пучків, ручок, тому і результат залежить від того, чи є у вашому арсеналі саме такі аксесуари, адже не завжди їх можна замінити іншими.

Зараз на ринку зустрічається не так багато брендів і постачальників, які б могли запропонувати широкий асортимент пензлів для мейкапу, проте вони існують. Одним із таких вважається виробник пензлів для візажу WOBS. Компанія з понад 15-річним досвідом зарекомендувала себе з найкращої сторони, адже реалізує величезний вибір б'юті-інструментів для різних сфер використання. Продукція даного бренду ідеально підходить як для новачків, так і досвідчених гримерів і візажистів. Компанія випускає широкий спектр моделей для виконання різних технік, починаючи від класичних і завершуючи сучасними. З такою продукцією вам точно вдасться відкрити для себе макіяж як мистецтво, відчути, як має працювати істинний митець. Не дивно, що саме пензлі для макіяжу професійного бренду ВОБС активно експлуатуються на презентаціях, виставках та інших важливих івентах у сфері краси. Ви можете з легкістю користуватися ними навіть вдома, адже з ними вдасться відтворити кожну заплановану деталь, додати мейкапу чіткості ліній, певних акцентів чи, навпаки, зробити його максимально наближеним до природного.

Український виробник пензлів для макіяжу Вобс знає, як стати справжнім професіоналом у сфері краси!

Пензлі WoBs - це справжні чарівні палички, завдяки яким ваші плани з легкістю реалізуються, а результат приємно здивує. Ви отримаєте насолоду не лише від досягнутого ефекту, а й від самого процесу, адже руки не будуть виснажуватися, а, навпаки, продовжуватимуть ще краще працювати. Втілюйте фантазії в реальність, відтворюйте красу на власному досвіді, не забувайте про експерименти, які додадуть образу індивідуальності. А для цього спробуйте завітати у магазин макіяжних пензлів Вобс wobs.ua, де знайдете безліч потрібних аксесуарів для створення бездоганного мейкапу. На сайті представлені моделі для роботи з очима, бровами, віями, губами, тоном, завдяки чому кожну ділянку обличчя зможете ретельно доопрацювати та створити щось дійсно феєричне. До речі, виробник пензлів для макіяжу Wobs пропонує не лише товари поштучно, а й ергономічні та практичні набори. В каталозі представлені базові, середні та професійні комплекти, що випускаються у зручних чохлах. З такими наборами ви точно будете мати у своєму арсеналі всі необхідні б'юті-аксесуари, які дадуть вам змогу самореалізуватися в сфері краси чи просто виглядати бездоганно щодня. Ознайомтеся з представленим асортиментом і робіть замовлення, а якщо виникли питання чи сумніви, зверніться до досвідчених менеджерів, які нададуть корисні рекомендації, що суттєво спростять процес вибору необхідної продукції!

Читати також


up