Тель-Авівський університет пропонує стипендії студентам та дослідникам з університетів України

стипендії студентам та дослідникам з університетів України

Тель-Авівський університет пропонує стипендії на навчання та проживання студентам та дослідникам з університетів України. «Найбільша важливість у наданні негайної допомоги українським колегам».

У світлі ескалації війни між Росією та Україною Тель-Авівський університет (ТАУ) у четвер оголосив про своє рішення запропонувати десятки стипендій на загальну суму близько 1 млн шекелів українським студентам та дослідникам, які проведуть майбутній семестр у ТАУ.

Таким чином, ТАУ дозволить студентам та дослідникам з різних дисциплін продовжити свої академічні дослідження та дослідження, які були зупинені війною. З цією метою ТАУ незабаром зв'яжеться з посольствами в Ізраїлі та Україні, а також зі своїми академічними колегами, щоб полегшити прибуття дослідників до Ізраїлю протягом наступних кількох днів. Стипендії покриють витрати на навчання та проживання в Ізраїлі.

ТАУ підкреслили, що російське вторгнення в Україну є тривожним сигналом, який вимагає від усіх нас докласти всіх зусиль, щоб допомогти українському народу, багато з яких одразу стали бездомними біженцями.

У своєму рішенні ТАУ заявив: «Як університет, який піднімає прапор академічної свободи, ми намагаємося надавати нашим українським колегам негайну допомогу».

Президент ТАУ професор Аріель Порат підкреслив: «Кроки, які ми робимо, за загальним визнанням, скромні. Однак ми сподіваємося, що інші академічні установи, як в Ізраїлі, так і в усьому світі, наслідують наш приклад і простягнуть руку допомоги українському народу в цій тяжкій ситуації».


Читати також