Співак DALEBI презентує новий трек «Уяви»

Співак DALEBI презентує новий трек «Уяви»

Український виконавець DALEBI презентує новий трек «Уяви». Хлопець не вперше відкриває людям свої музичні грані, але ця спроба виявилась остаточною, адже як говорить сам артист, він вже пройшов шлях помилок, тому зараз, це як нова книга в житті Михайла.

«З початком повномасштабного вторгнення я був волонтером у дитячому таборі психологічної підтримки, де моя колега проводила дітям медитацію під назвою «Уявіть день перемоги». Потім я став проводити такі медитації під час концертів на деокупованих територіях. І от, пазл склався, медитація стала піснею. Прямо в машині я схопив гітару і почав писати, слова лились самі», - коментує співак.

Між тим, DALEBI – волонтер Культурного Десанту і амбасадор 128-ї ОГШБ, де він з друзями закривають потреби та збори, влаштовують благодійні концерти.

«Уяви» - візуалізація нашої перемоги, пісня, яку чекають мільйони. Вона обʼєднує серця українців в одному бажанні на всіх. За декілька тижнів, фрагмент пісні в соціальній мережі ТікТок набрав неабияку популярність та поселився в серцях українців.

«Я особисто її завжди наспівую під час тривог і мені легшає. Це моя особиста мантра. Люди дякують за пісню, кажуть, що вона їх підтримує і доводить до сліз» - додає DALEBI.

Трек «Уяви» вже доступний для прослуховування на усіх музичних ресурсах. Слухайте, поки не пізно, бо як каже DALEBI: «Коли ми переможемо, викладу сторіз зі сльозами на очах «нарешті ця пісня не актуальна».

Читайте также


up