Аншлаг за 2 тижні - БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ встановили власний рекорд перед Новим роком

Аншлаг за 2 тижні - БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ встановили власний рекорд перед Новим роком

17 грудня відомий український гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ зібрав на свій Великий концерт для друзів повний зал клубу Sentrum! При тому, що квитки потрапили в продаж усього за 2 тижні перед концертом. Це справжній рекорд для музикантів та їх прихильників і – найкращий подарунок до свят! БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ довели, що вийшли на абсолютно новий рівень і, схоже, хлопці не збираються зупинятися, бо наразі йде активна підготовка до великого туру Україною.

Концерт тривав майже 2 години і було таке враження, що так могло б продовжуватись до ранку. Цього вечораБЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виступили у повному складі, що буває останнім часом не так часто. Ігор Рибар, який є одним з співзасновників гурту, спеціально приїхав до Києва, щоб взяти участь в цьому особливому концерті. Крім того, музиканти запросили до участі в концерті своїх друзів по Х-фактору-7 - Павла Пігуру та Віталія Сичака (проект The Oscar Wild). Хлопці зіграли кілька своїх треків і заспівали разомБЕЗ ОБМЕЖЕНЬ пісню 5хвилин у супроводі віолончелі, що зробило цей виступ особливо проникливим та красивим. Було багато улюблених пісень, коли зал співав разом з музикантами, та нові пісні з майбутнього альбому, який має вийти на початку наступного року. А ще одним подарунком від БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ для своїх прихильників була пряма трансляція концерту на каналі You Tube та в в соцмережах на сторінках гурту.

Але ж краще за все про концерт розкажуть ті, хто сам його відвідав:

Alyosha написала на своїй сторінці у фейсбуці: «Вчора з коханим чоловіком і старшим синочком Романом були на концерті гурту "БеZ Обмежень"). Гарна та якісна українська музика надихає людей різного віку)))».

Тарас Тополя, Антитіла: «Без обмежень на даний момент must have у телефонах і комп'ютерах усіх українських меломанів. Хлопці не балуються в музичні експерименти, а впевнено просувають у маси досить традиційний, але харизматичний і змістовний електро-рок. Наживо качають і це важливо!»

Соломія Вітвіцька, ТСН.Особливе: «Рада за хлопців, що напередодні Нового року, ще й маючи монстрів-конкурентів в день концерту - вдалося зібрати та розкачати залу Центрума. За тиждень до концерту Сергій підтримав презентацію Переможців у Кропивницькому і запросив нас на концерт з хлопцями. Ми взагалі з Сергієм подружилися з нашої першої спільної поїздки артистів в АТО яку я збирала ще восени 2014. Дуже люблю творчість БО і вірю, що вони збиратимуть стадіони вже незабаром - бо пісні щирі і влучають у кожне серце. Моя улюблена, до речі, ЗИМА. Котра й познайомила нас)».

Роман Давидов, радіо Країна: «Як людина, дотична до шоу-бізу, до сцени, до цехового братерства, завжди з хвилюванням і острахом сприймаю той момент, коли вокаліст напрявляє мікрофон в бік аудиторії, аби вони самі без нього заспівали частину пісні. Часто так буває, що він це робить, а у віподвідь майже тиша, бо народ не знає слів, або не настільки добре знає таких "самовпевненних" музикантів. :) З артистами категорії "А", пісні яких лунають з кожної магнітоли , все більш менш зрозуміло. Ці пісні люди знають і без проблем підспівують. З артистами, які не так часто присутні в медіа, або які, можливо, несподівано для себе, отримали частину нової аудиторії, трохи по іншому. Трохи лячно. І от коли Сергій (з БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ в) суботу робив ЦЕ, я трохи" стрімався" кожного разу. При цьому, іноді це відбувалось на піснях, які я як програмний директор радіостанціїї, не знаю. Але кожного раз публіка підхоплювала слова, як на якомусь західному концерті Роббі Вільямса. ЦЕ УСПІХ! Сергій і Ко, я вас вітаю! Так тримати!»

Оксана Ткачук, starbrothers.com.ua: «Концерт, певним чином, був знаковим, оскільки це був перший великий виступ хлопців після завершення участі у відомому шоу «Х-фактор». Впевнена, що і глядачам, і музикантам було цікаво зрозуміти, як виріс гурт, що відчув та зрозумів, пройшовши горно теле-шоумарафону. Вірю, що сподівання всіх сторін були виправдані: абсолютний аншлаг, багато живої музики, яскраві ноти та діалоги із залом, невичерпна та палка любов до людей, справи, країни — все це стало запорукою насиченого та крутого вечора.

Багато уваги як завжди Сергій Танчинець та компанія, присвячують темі патріотизму та шани до всіх, хто стоїть на захисті нашої країни, хто боронить нашу незалежність. Багато пісень , що були виконані, пронизані цією тематикою та вимогою поваги. Слухаючи їх, дуже хочеться голосніше просити Господа, нарешті зупинити все божевілля.

Загалом, концерти «Без обмежень» — це завжди невичерпне щастя. Щастя, розділяти такі справжні миті з близькими, щастя відчувати, що є у нас справжня та правдива музика, і ця музика якісна та конкурентноздатна. Щастя наступає і від того, що ти не гість на такому заході. Ти – бажаний друг, соратник, однодумець.»

А попереду у БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ - участь у Гала-концерті Х-фактору-7 24 грудня, підготовка до туру та робота над новим альбомом. То ж, слідкуйте за новинами на нашому сайті bezobmezhen.com та в соцмережах:

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ BIO

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, без кордонів в почуттях... В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

На сьогодні гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ.


Читати також