21-04-2018 Всё о музыке 235

Афіша травень 2018. Дніпровська філармонія

Афіша травень 2018. Дніпровська філармонія

План концертів на травень 2018 Дніпропетровської філармонїї ім.Когана

01.05 (вівторок) 18:00

Концерт джаз-оркестру «DNIPRO BAND»

Диригент – Юрій Іщенко Солісти: Зінаїда Чепа(вокал), Олена Ледовська (вокал), Вадим Кочетков (вокал).

Якщо ваше серце завмирає від звуків саксофона і хвилюючих переливів фортепіано, якщо ви шанувальник живої музики або вам просто хочеться відпочити і розслабитися, то джаз-музика саме для вас!

В репертуарі Jazz-Bend джазові твори оригінального аранжування: Дюка Еллінгтона, Каунта Бейсі, Семмі Нестіко, Джорджа Гершвіна, твори з репертуару Баді Річа, Квінсі Джонса, Елли Фіцджеральд, Майлса Девіса, групи «Бітлз», Гордона Гудвіна, Майка Томаро.

Ми знаємо, що джаз виник у США серед пригнобленого, безправного негритянського населення, серед нащадків чорних рабів, яких насильно вивозили зі своєї батьківщини. В результаті переносу негритянської вокальної музики і ритму в інструментальну сферу народилася нова оркестрова музика - джаз.

Основні особливості джазу - це імпровізаційність і свобода ритму, вільне дихання мелодії. Музиканти джазу повинні вміти імпровізувати або колективно, або соло на тлі срепетированого акомпанементу. Що ж стосується джазового ритму (він позначається словом свінг від англійського swing- гойдання), то один з американських джазових музикантів писав про нього так:

"Це почуття натхненного ритму, який викликає у музикантів відчуття легкості і свободи імпровізації і дає враження нестримного руху всього оркестру вперед з безперервно зростаючою швидкістю, хоча фактично темп залишається незмінним". З часу свого виникнення в південному американському місті Нью-Орлеан джазвстиг пройти величезний шлях. Він поширився спочатку в Америці, а потім іу всьому світі. Він перестав бути мистецтвом негрів: дуже скоро в джаз прийшлибілі музиканти. Імена видатних майстрів джазу відомі всім. Це ЛуїАрмстронг, Дюк Еллінгтон, Бении Гудмен, Глен Міллер. Це співачки ЕллаФицджералд і Бессі Сміт.

Музика джазу вплинула на симфонічну та оперну. Американський композитор Джордж Гершвін написав "Рапсодію в стилі блюз" для фортепіано з оркестром, використовував елементи джазу своєї опери "Поргі і Бесс".

Джаз є і у нас в країні. Перший з них виник ще в двадцяті роки. Це був театралізований джаз-оркестр під керуванням Леоніда Утьосова. На багато років пов'язав з ним свою творчу долю композитор Дунаєвський. Напевно, ви теж чули цей оркестр: він звучить у життєрадісному вимірі, і досі користується успіхом фільм "Веселі хлопці".

На відміну від симфонічного оркестру в джазі немає постійного складу. Джаз - це завжди ансамбль солістів. І навіть якщо випадково склади двох джазових колективів співпадуть, все таки зовсім однаковими вони бути не можуть. Адже водному випадку кращим солістом буде, наприклад, трубач, а в іншому виявиться якийсь інший музикант.

Так і в нашому оркестрі DNIPRO BAND. Минають роки, уходять одні музиканти, долучаються інші. Тому, наш оркестр в новому сезоні знов зазвучить по-іншому. По-новому, тому що джаз народжується тільки в мить його створення, мить імпровізації, мить єднання духу свободи, музикантів та вас, наші дорогі слухачі!

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

03.05 (четвер) 19:00

Вокал-шоу Консонанс з програмою «Музичний ринг»

Художній керівник – Євгенія Ничвеєва


Вокал шоу "Консонанс" відкриває нові можливості. На цей раз колектив, розколотий творчими суперечками на дві співочі гурти, починає справжній музичний батл. Хто проти кого "дружить"? Чия майстерність переконливіше?

Та й взагалі - хто переможе: "консонанс", або ... "консонанс"? Чого більше в програмі Ринг Тон: рингу, або пісень?

Універсальну відповідь на всі ці та інші питання - вже 03 травня 2018 в філармонії. Стартовий гонг пролунає о 19:00. Але хто ж почує фінальний ..?

вул..Воскресенська, 6

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

вул..Воскресенська, 6

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

06.05 (неділя) 12:00

Дитячий джазовий абонемент

Виконавці: Джаз-оркестр «DNIPRO BAND» , солісти філармонії та діти музичних шкіл.

Диригент – Юрій Іщенко

Ви почуєте не тільки метрів естради та вокал досвідчених артистів. За барабани, саксофон,труби та мікрофони візьмуться зовсім юні діти. Ті, що ще тільки сьогодні сіли в оркестр та захотіли спробувати себе в ролі ярких музикантів. Деякі вийдуть на сцену вперше. Тож підтримаємо їх. Тих, хто може надихне і ваше чадо почати займатися музикою та полюбити її.

Квиток для дитини – 30грн

Дорослого – 50грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

06.05 (неділя) 18:00

Музична вистава «Barry sisters»

Солісти: Юлія Мандич, Зінаїда Чепа, Ольга Аванесова (скрипка) Режисер-постановник – лауреат премії А.Штогаренка Олена Цьопич.

Стукають по бруківці дніпровських вулиць каблучки, веде нас по вулицях нашої пам'яті син бідного єврейського ремісника, «шевця без чобіт» (Володимир Щербак). Немає часу, змішалися епохи. І, ніби біжать промені, яскраво висвічуються в пам'яті сторінки з життя улюбленого міста. Міста багатьох національностей, міста, що дав світові безліч талантів: письменників, поетів, музикантів, вчених і інженерів.

А в майстерні шевця звучить старенький патефон. І платівка «Співають сестри Беррі». Співають, насправді живі голоси солісток Дніпропетровської філармонії, сестер Юлії Мандич і Зінаїди Чепи, ось звучать вони так само, сплітаючись воєдино. Але пісню «Ву НЕМТ мен а біселе Мазл» («Де взяти мені трошечки щастя») сестри співають все-таки по-російськи, зате інші звучать на ідиш, івриті, англійською - так само, як співали їх сестри Беррі, в тому ж «свінговому» стилі. Яскраве, повне зачаровуючої енергетики виконання наповнює зал, глядачі раз у раз зриваються на оплески. Адже всі пісні добре знайомі, ми любили їх в дитинстві і юності, любимо і зараз. Як не впізнати в сумних звуках скрипки знамениту «Койші цигаркового» (Ольга Аванесова). Як не впізнати веселе попурі великодніх пісень «Дай даейну» (Нам було б досить), адже ми ці пісні співаємо щороку. Як не подпеть трішечки застільної «Лехаим» (За життя), весільної «Йо Майн лібе тохтер» (Так, моя улюблена дочка) і звичайно, сумною «Ві з дус Гесселем» (Де ця вулиця). Цю пісню всі знають, по-російськи, але далеко не всі знають, що мова-то йде про погром. Повернувся хлопець в рідне містечко, і не може знайти ні кохану дівчину, ні рідного дому. Всі загинули. Але «Сестри Беррі» все-таки повернули пісні статус шлягера, присвяченого нещасливому коханню і зраді, ось в їх манері пісню виконують Юлія Мандич і Зінаїда Чепа.

А ось «Аідіше мамі» (Моя єврейська мама) популярна давно і міцно. Співає її ще один соліст філармонії - Влад Мартинів. У його ж чудовому виконанні звучать дитяча пурімська пісенька «Чірібім-чірібом» і «Хава Нагіла» (Давайте радіймо) - старовинна хасидська мелодія, записана і оброблена одним з метрів сучасної ізраїльської музики Авраамом Цві Ідельсоном.

І, звичайно ж, не обійшлося без повсюдно популярної «Бай світ біс ту Шейн» (Для мене ти найулюбленіша), одеського «Шмаровозніка» і лагідною пісеньки «Їх ХОБ дих цу філ ліб» (Я тебе так сильно люблю).

У фіналі звучить привітальна пісня «Хевейну Шалом Алейхем», як привітання всім глядачам і нашому улюбленому місту.

Хочете зарядитися позитивною енергією, забути на час турботи і хвороби? Не ходіть до псіхологів, а сходіть, мабуть, в філармонію, на спектакль «Сестри Беррі», пройдіться вулицями нашої пам'яті. А якщо ви молоді - по вулицях, де пройшло дитинство ваших батьків, разом з талановитими і яскравими співаками і шоу-балетом «Каданс». Їй-богу, допомагає.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

10.05 (четвер) 19:00

Прем`єра! Театралізований джаз-концерт «Музика кіно»

Режисер-постановник А.Корольов

Виконавці: Джаз-оркестр DNIPRO BAND, Олена Ледовська (вокал), Вадим Кочєтков (вокал), Влад Таранцов (вокал), Ольга Аванесова (скрипка), Олена Цьопич (ведуча), лауреат премії ім.А.Штогаренка, Мілана Нарнія, балет «Каданс», шоу-гурт «Джем Сі» у складі Юліі Міхальцевой, Іри Хініч та Лізи Чабаненко.

джаз-концерт Музика кно

10 травня 2018 о 19:00 – Третя прем`єра театралізованого джаз-концерту під назвою «Музика кіно».

Самотня жінка, яка любить дивитись телевізор, а саме кіно. Найулюбленіші її фільми - «Маска» з Джимом Кері, таємничий Джеймс Бонд, потонувший «Титанік», «Діамантова рука» з голосом Папанова та грою Андрія Міронова, «Великий Гетсбі», «Бурлеск», «Від західу до світанку», «Кримінальне чтиво», «Дикий ангел», «Мері Поппінс – До побачення», «Леон кілер», «Мисливці за привідами». Всі ці фільми оживуть під живу музику джаз-оркестру «DNIPRO BAND» та заспівають голосами солістів Дніпропетровської філармонії Олени Ледовської, Вадима Кочєткова, Романа Таранцова, Ольги Аванесової (скрипка). І таємнича акторка…. що дуже любить дивитись телевізор…

Це буде не просто кіно-музика, це шикарний оркестр, який як тапер супроводить цікавіше кіно. Приходьте на прем`єру від талановитого молодого режисера Анатолія Корольова.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

11.05 (п`ятниця) 19:00

Концерт академічного симфонічного оркестру

Солісти – Томас Мазур (кларнет), Олександр Тішин (фагот), Тарас Осадчий (фагот)

В програмі: Аарон Копленд Концерт для кларнета з оркестром, Йоган Ванхаль Концерт для двох фаготів з оркестром, Карл Марія фон Вебер Концерт для фагота з оркестром.

Диригент – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

вул..Воскресенська, 6

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

12.05 (субота) 18:00

Вокал шоу Консонанс представляє нове триб`ют-шоу ABBA

Режисер-постановник Олександр Соколовський, художній керівник – Євгенія Ничвеєва

45 років тому була заснована легендарна група АBBА. Весь світ і всі численні шанувальники відзначають цю дату. Хоча з 1982 року музиканти не виступають разом, щорічно розпродається майже три мільйони дисків їх пісень.

АBBА - програма, в якій ви почуєте головні світові хіти мегапопулярного шведського квартету. Артисти вокал шоу Консонанс, яких ви побачите на сцені, люблять і добре знають музику легендарної групи. Ми запрошуємо вас на наш концерт, навіть якщо ви були на концертах наших зарубіжних колег. Ви будете зачаровані тим, як співають АBBА українські красуні і красені!

Заряд романтизму, драйву і радості з 70-х років сьогодні, тут, зараз!

Вартість квитка від 80 до 150 грн

Вул. Воскресенська(Леніна), 6, тел. (098) 303 64 12, (066) 945 87 18 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

13.05 (неділя) 12:00

Дитячий симфонічний абонемент з програмою Діти – дітям.

Вокально-інструментальний ансамбль «Мастерок» з програмою «Всі ми діти твої, Україно». Художній керівник Михайло Некрич

Ансамбль "Мастерок" почав своє існування в жовтні 1975 року. Вік його учасників - від 7 до 13 років.

Засновник і художній керівник ансамблю - Заслужений діяч мистецтв України, композитор Михайло Некріч. Викладачі-репетитори - Наталя та Георгій Некрич. Звукорежисер - Борис Капцеловіч.

Географія гастролей колективу досить обширна. Тут не тільки численні концерти в містах України, Росії та Прибалтики. Маленьким артистам захоплено аплодували в Польщі, Угорщині, Австрії, Фінляндії, Швеції, Іспанії, Італії та Німеччини.

Колектив в різні роки записав п'ять платівок на всесоюзній студії "Мелодія", а також вісім компакт-дисків.

Слухаючи "Мастерок", не виникає думки щодо якогось недосконалості, мовляв, це ж зовсім маленькі музиканти. Ні в якому разі. Ці діти - талановиті перлини української землі, в яких живе генетична схильність до співу, музичного самовираження, до того ж втіленому з великим натхненням і відповідальністю.

Концертна програма ансамблю - насичений музичний супровід, активні сценічні дії, багатоголосий спів. А якщо до цього додати різноманітні костюми і високоякісне звукове обладнання, то ви зрозумієте, що юні музиканти "Мастерка" - це дійсно багатство України.

Квиток для дитини – 30грн

Дорослого – 50грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

13.05 (неділя) 18:00

«Whitney Houston» з циклу концертів, присвячених світовим зіркам популярної музики

Виконавці: фіналістка «Фабрики зірок» Ольга Вороніна (вокал), вокал-шоу «Консонанс», Ігор Наумов (саксофон), шоу-гурт «Джем-Сі», шоу-балет «Каданс», танцювальний гурт Trance Dance


У залі гасне світло, на екрані з'являється знайомий образ, звучить і зачаровує музика - саме так починається шоу програма, присвячена неповторній Уїтні Хьюстон - співачці з дивним голосом ... Напевно, сьогодні не знайдеться на світі такої людини, яка хоча б раз не чула пісень цієї великої співачки. Її знають усі. Саме тому в нашій сьогоднішній програмі ми постараємося розповісти про Уїтні Хьюстон як про жінку, яка просто була собою - чарівною і жахливою, мінливої ю та суперечливою.

Уїтні Хьюстон - велика виконавиця, яку світ втратив в 2012-му році. Ще за життя вона стала легендою. Уїтні, з її феноменальним голосом і емоційною глибиною стала першою афроамериканкою, яка підкорила велику сцену і здобула повсюдну світову славу.

Програма, поставлена про неї в Дніпропетровській філармонії, це розповідь про її нелегку долю і становлення, наповнена піснями як самої Уїтні, так і піснями і музикою тих років. Звучить музика: яскрава і різноманітна, як і сам Хьюстон. Всі учасники цього шоу вкладають в своє виконання частинку своєї душі, так само як це робила вона.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

15.05 (вівторок) 19:00

Прем`єра! Естадний концерт «Пісня буде поміж нас»

Ви почуєте кавер-версії золотих хитів української поп-музики композиторів - новаторів: Героя України Володимира Івасюка, Народного артиста України, лауреата Шевченківської премії Ігора Поклада, Народного артиста України Миколи Мозгового. Чиї пісні лунали поміж нас та лунають і досі. Тож запрошуємо до нас!

Солісти - лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів: Ольга Вороніна,Роман Таранцов,Олена Ледовська, Вадим Кочетков, Юрій Головін (труба),Ольга Аванесова (скрипка),Володимир Зубань (акордеон), шоу-балет КАДАНС

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

16.05 (середа) 19:00

Музична вистава «Танго світу»

Виконавці: ансамбль «Evedance», шоу-балет «Каданс», Вадим Кочетков (вокал), Олена Ледовська (вокал)

Шоу-балет «Каданс» розкриє таємницю та красоту самого чарівного танцю – танго. Вокалісти Вадим Кочетков та Олена Ледовська, музична група «Evedance» виконають кращі танго А.П`яццоли, К. Брюна, А. Віллольдо та ін.

Музична вистава Танго свту

У цій виставі ми хочемо вас, дорогі глядачі, познайомити з історією «Танго». З історією танцю, який народився на околицях Буенос-Айреса і захопив весь світ, не залишивши байдужим не одного жителя Планети. Танго - це Пристрасть, Ніжність, Любов ... Ми запрошуємо вас зануритися в світ цих нестримних пристрастей разом з нашими виконавцями. Вас чекає феєричне шоу, в якому сплелися музика, танець, вогонь пристрастей і хвилюючий голос в ритмі ТАНГО.

Вартість квитка від 80 до 150грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

вул..Воскресенська, 6

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

17.05 (четвер) 19:00

Концерт академічного симфонічного оркестру

Солісти – Христина Михайліченко (фортепіано), Єва Волкова (скрипка) Білорусь

В програмі: Ф.Ліст Концерт для фортепіано з оркестром №1 Es-Dur, П.І.Чайковський Концерт для скрипки з оркестром

Диригент – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук

Єва Волкова народилася в Мінську, Білорусь. Почала грати на скрипці в 5 років. В даний час навчається в Республіканському музичному коледжі в Мінську (клас Олени Мальцевої), а з 2014 року також вчиться у Діми Ткаченко в Латвії та Білорусі.

Є лауреатом кількох міжнародних конкурсів для молодих скрипалів: Конкурс Євразії в Токіо, Японія (Третя премія, 2015 г.), Конкурс скрипалів Мальти (перша премія, 2015 г.), конкурс «Nałęczów & Violin», Польща (третій Приз, 2016) , конкурс Gifu international string Competition Японія (Друга премія2017г.).

Єва брала участь в майстер-класах в Латвії, Росії, Сінгапурі, Польщі, Японії, Великобританії під керівництвом професорів Наталі Фіхтенхольц, Євгенії Чугаєвої, Асі Кушнер, Дори Шварцберг, Діми Ткаченко, Цянь Чжоу, Такаші Шиміцу, Іцхака Рашковського, Девіда Такено, Крістофа Сметани та ін.

У своїй рідній країні виступала в якості соліста з Білоруським симфонічним оркестром, Білоруським ансамблем солістів «Класик-Авангард» і Державним камерним оркестром Республіки Білорусь. Вона також виступала в Литві, Латвії, Сінгапурі (Концертний зал Консерваторії Конгресу Yong Siew Toh), Японії (Suntory Hall), США (Малий зал Карнегі Холу), Мальті та Польщі.

Христина Михайліченко, 12 років.

Виступала в Нью-Йорку під час засідань Генеральної асамблеї ООН, у Вашингтоні у Світовому банку, грала концерти на провідних сценах і в музичних академіях Брюсселя, Парижа, Антверпена, Відня, Брюгге, Стамбула, Німеччини, Нідерландів. Виступала у залах Національних філармоній України: Києва, Львова, Запоріжжя, Івано-Франківська, Чернівців...

Її здобутки - десятки перемог і лауреатство Перших премій, Гран-прі Міжнародних музичних конкурсів (Бельгія, Нідерланди, Україна тощо).

Тричі входила в топ 10-ти дітей, за версією WoMo - найяскравіших підлітків року, досягнення яких отримали визнання (2015-2017рр.)

Учасник численних соціальних проектів в Україні, а також благодійних виступів.

У 2017 році 12-річна піаністка випустила свій другий сольний аудіодиск, до якого увійшли твори композиторів Ференца Ліста, Фредеріка Шопена і Сергія Рахманінова. У літньому сезоні 2017 року Христина стала учасницею трьох міжнародних музичних фестивалів: у Швейцарії («АртДіалог»), Бельгії («Музика Мунді») і Україні ( «LvivMozart»). А також знялася у документальній стрічці про саму себе «Христина. Кримське соло», яку зняв проект «Крим.Реалії».

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

вул..Воскресенська, 6

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

20.05 (неділя) 18:00

Музичне шоу «Едіт Піаф. Душа Парижа»

Виконавці: Юлія Мандіч (вокал), В. Зубань (акордеон), шоу-балет «Каданс», театр «Мім»

Творчість великої ПІАФ і в цей час бентежить серця і душі людей усього світу. Це неймовірно унікальна і не повторна жінка. Феномен таланту Піаф полягає не тільки в унікальності її манери виконання пісень, а й в умінні розпізнати талант у зовсім молодих і поки ще не відомих виконавців.

Музичне шоу Едт Паф Душа Парижа

Життя Едіт розкрилось нам вразливою і пристрасною своєї стороною поза світлом софітів. Шанувальники відомої співачки і актриси часто говорять про те, що її недовге 48-річне життя було сповнене такою кількістю скорботи і драматичних подій, якої з надлишком вистачило б на кілька доль.

Біографія Піаф - це довга повість про людські емоції, і пристрасті, які терзали її як на екрані і за мікрофоном, так і в реальному житті, що складається з уявного нескінченного ланцюга романтичних уподобань, заміжжя і любовних інтриг. Як говорив сам Луї Жирарден: «Сорок вісім годин у присутності Едіт Піаф за своїм емоційним напруженням навіть сильніше, ніж один заїзд Тур-де-Франс».

Завдяки Едіт, світ дізнався такі імена, як: Ів Монтан, Шарль Азнавур, Серж Генсбур і інші. Музичне шоу занурить Вас у тайни Парижу, міста, де завжди панує любов, де обов`язково здійснюються мрії!

Вартість квитка від 80 до 150грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

22.05 (середа) 19:00

ПРЕМ`ЄРА! Концерт-шоу іронічний детектив «Маестро» Музика Раймонда Паулса. Виконавці: Юлія Мандіч (вокал), Зінаїда Чепа (вокал), Катерина Миколайко (вокал), Роман Таранцов (вокал), дитячий шоу-гурт «джем Сі», Олексій Чупіков (рояль), Артем Мирошников (саксофон), детективи Дар`я Полякова та Юрій Козлов.

У пошуках таємничого Маестро будуть задіяні відомі та не дуже пісні Раймонда Паулса. В несподіваних поворотах сюжету розкриється таїна творчості видатного композитора, піаніста, автора музики для балетів, мюзиклів та кіно.

Музика ласкава та красива, а соло на роялі та саксофоні Вас неодмінно несподіванно здивують, як і наші вокалісти.

Вартість квитка від 100 до 250грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

23.05 (середа) 19:00

Концерт академічного симфонічного оркестру

Концерт академчного симфончного оркестру Днпровська флармоня

Солістка – заслужена артистка України Богдана Півненко (скрипка)

В програмі: Г.Венявський Фантазія на теми з опери Гуно «Фауст», А.В`єтан Концерт для скрипки з оркестром №5 ля мінор

Диригент – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

вул..Воскресенська, 6

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

26.05 (субота) 17:00

Концерт ансамблю бандуристок «Чарівниці» з програмою «Україна – мій рідний край»

Ансамбль бандуристок «Чарівниці» та Лев Рожанський (контрабас).

Солісти – Катерина Миколайко, Галина Линник, Вадим Кочетков. У програмі інструментальні та вокальні твори у супроводі бандури від класики до сучасності. Ведуча – Олена Завгородня

Концерт, представлений поціновувачам красуні-бандури, не даремно має назву «У полоні любові». Ведуча концерту – актриса Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка Олена Завгородня.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

Вул. Воскресенська(Леніна), 6, тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40


Читати також