​Львівська національна філармонія проведе вуличну акцію «Ми любимо Баха»

Акція «Ми любимо Баха». ​Львівська національна філармонія. Афіша 2019

З нагоди 334-річчя славетного композитора

Щороку, на початку весни Львівська національна філармонія готується, зокрема, до відзначення дня народження Йогана Себастьяна Баха. А як інакше? Адже Бах – це основа основ, взірець, вершина барокової музики. Його творчість завжди цікава і актуальна.

Кожного разу філармонія привертає увагу слухачів до постаті генія, вигадуючи різноманітні цікаві перформанси, добираючи незвиклих програм. Ми запрошуємо відомих солістів, диригентів, щоб музика Короля бароко засяла новими барвами.

Цього року з дня народження великого Баха минає 334 роки. Ми приготували захоплюючу програму!

Так, 18 березня о 13.00 запрошуємо журналістів, медійників, лідерів думок та всіх охочих на вуличну акцію «Ми любимо Баха», що відбудеться на площу Ринок, біля Ратуші.

Прекрасні оркестранти, солісти, музикознавці вийдуть на яскрав-весняну львівську площу, аби розповісти про Баха, але під трішки іншим кутом, ніж звикло.

Зазвичай, грандіозний композитор асоціюється у нас і глибокою духовною музикою, серйозним змістом якої захоплюється весь світ – і це беззаперечно! Проте Йоган Себастьян Бах мав ще й неабияке почуття гумору, а отже, ми вирішили пожартувати. Показати, що музику Баха слухати легко. А інколи, ще й весело!

Тож приходьте – будемо разом кепкувати, слухати бахівські «хіти» у цікавих обробках, дізнаватися цікавих маловідомих фактів з життя геніального композитора!

А вже 21-го березня З 18.00 до 23.00 чекаємо всіх на Дні народженні Баха у Львівській національній філармонії.

Вартість 80-334 грн .

Телефон для довідок: 098 130 10 61


Читати також