Доповніть свій гардероб цими шикарними жіночими блузками

блузки жіночі
Створити модний образ можна за допомогою будь-якого одягу, але найпростіше рішення – купити нову блузку. Цей елемент гардероба відмінно поєднується з різними варіантами низу: штанами та джинсами, спідницями чи шортами. Їх можна комбінувати і з класичними туфлями, і з трендовими спортивними кедами або кросівками. Тож які блузки купити? Розглянемо найбільш популярні стилі.

Актуальні фасони сьогодні

Класичний силует – блузки для офісу. Модель злегка приталена та укорочена (на 10-15 см нижче лінії талії). Особливості крою: з рукавом будь-якої довжини на манжеті, з коміром-стійкою або відкладним. Можуть бути з воланами чи рюшами, з жабо чи баскою. З будь-якого матеріалу.

Англійський стиль – сорочковий крій. Підходять дані блузки до будь-якого стилю та образу. Попри те, що прийшла дана модель із чоловічого гардероба, вона чудово підкреслює витонченість і жіночність своєї власниці. Розбавити строгий лук допоможе декор у вигляді брошки, квітки, банта чи шарфика.

Романтичний силует – моделі з прозорих матеріалів і тканин, що струмують. Крій: приталений або вільний, а також блузки-туніки у пастельній гамі. З рукавом-ліхтариком або блузка без рукавів дозволять вам мати витончений і стильний вигляд. Вітається мереживо та гіпюр для жіночних сексуальних луків.

У стилі ретро – блузки та сорочки з етнічними малюнками, зі східним, геометричним та абстрактним принтом. Крій: вільний і приталений. Декор: рюші, вишивка шовком або стрічками.

жіночий одяг

У розмірі оверсайз – такі блузки жіночі та сорочки у тренді вже не перший сезон. Актуальні блузки-сукні й укорочені моделі. Особливості крою: вільний силует, високі плечі, широкі рукава. З декору вітаються драпірування та пояси різної ширини.

Більшість моделей жіночих блуз можна купити у магазині Answear.ua.

Фасони, які модні цього сезону:

Повна прозорість

Ошатні блузки з шифону, органзи, тюлю та шовку – справжній хіт весняно-літнього сезону. Ця модна тенденція в топі трендів тримається вже два сезони поспіль, а до весни взагалі перетвориться на must have. Дизайнери Christian Dior, Chanel і Valentino поєднують делікатні тканини з великими принтами та вільним кроєм, а носити ці модні блузки вони пропонують з мініспідницями, ошатними принтованими моделями.

Об’єм

Не задовольнившись одними лише пишними рукавами, дизайнери збільшили обсяг блузок загалом. Популярними стають перебільшені об'єми та романтичний стиль, ніжно-рожеві блузи з воланами. У подібному стилі були моделі і в колекції Bora Aksu, а бренд Patou продемонстрував блакитну модель з бавовни.

Неонові відтінки

Через нестачу галасливих вечірок і веселощів дизайнери прагнуть компенсувати це максимально яскравими відтінками одягу. Фуксія, лимон, лайм, зелене яблуко, апельсин і салатовий – це, мабуть, найпопулярніші та наймодніші кольори блузок, які вам обов'язково потрібно приміряти! Підібрати стильні блузи в неонових відтінках можна в колекціях Giorgio Armani та Molly Goddard.

Волани

Рюші, волани знову у фокусі уваги дизайнерів. Романтичні та жіночні фасони блуз з «хвилювальним» декором були в нових колекціях MSGM та Blumarine.

Комірець стійка

У новому сезоні дизайнери пропонують відмовитися від одного з основних елементів блуз і сорочок – лежачого комірця. Натомість вони пропонують лаконічну й елегантну «стійку». Білі моделі ідеально впишуться у діловий гардероб, кольорові та принтовані – у повсякденний. Втім, чітких правил немає – носите, як бажаєте!

Шовк та атлас

Струменеві атласні та шовкові блузки - це одяг поза часом, поза модою і поза сезоном. Ці тканини рухаються, наче розплавлений метал, м'яко мерехтять і зачаровуючи своєю красою і витонченістю. Якщо хочете обновку, зверніть увагу на оригінальні моделі Fendi та Jil Sander, які можна носити як зі спідницею, так і з вільними штанами.

Смужка

Смугаста сорочка у новому сезоні виглядає дуже ефектно – завдяки своїй ширині. Оцінити пропонують Dolce & Gabbana та Palmer Harding.

Обирайте свій варіант, а краще - одразу декілька! Насолоджуйтеся стилем і якістю з Answear.ua


Читати також