Ярославська Марія. Вчитель, який змінив моє життя

Ярославська Марія

                З народження нам даються неабиякі здібності: зір, нюх, смак, голос та слух. Не кожен здатен розпізнати в цьому щось надзвичайне, нехтуючи отриманим. З’явившись на цей світ, ми шукаємо себе. І на перший погляд критерії людини є чимось простим, але це основа нашого «Я».

         Обираємо за основу слух та голос. У світі так багато талановитих музикантів, співаків. Їх мелодії, їхнє звучання так потрібні для життя.

         Музика стала для мене вчителем по житті. Відтворювати та чути її – велике щастя для мене, адже не кожен змогу та хист отримав.

         Музика – основа мого життя. Від неї навіть мій настрій залежить. Майже кожен може чути, але не кожен відчуває. Поганий настрій – слухаю музику, шукаю натхнення – слухаю музику. Закінчивши музичну школу, я зрозуміла, що диплом – це не межа всьому. Можливо, я й досі не розумію, що таке етюд, не пам’ятаю життєвого шляху Йогана Баха, але найрідніші ноти завжди будуть зі мною. В моїй душі…

         З музикою я поки не пов’язую своє майбутнє, в наш час це не так романтично, але вона завжди зі мною. Надихає, як в перший раз.

           

                                                                          

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»


Читати також