Співачка TRINY T презентує трек «Яблука»

Співачка TRINY T презентує трек «Яблука»

Українська співачка TRINY T презентує трек «Яблука» — музичну інтерпретацію вірша великого українського поета Максима Рильського.

Сингл «Яблука» розповідає історію любові, розлуки та непередбачуваність життєвих шляхів, завдяки чому слухач може відчути солодкість і гіркоту людських відносин.

«Кожен з нас має знати нашу культуру не гірше за історію, оскільки все це взаємопов’язані речі. Зараз ми на етапі формування нової української культури й для цього ми маємо все більше знайомитись з творчістю видатних українських поетів, письменників, композиторів та авторів, режисерів, акторів та музикантів, які створювали українську культуру», — коментує TRINY T.

TRINY T продовжує демонструвати свій невгамовний творчий потенціал та бажання розвиватися, обіцяючи продовжити випуск нових й цікавих музичних композицій вже найближчим часом. Також, артистка закликає свою аудиторію жити правдою та щирістю, адже саме так можна повністю відчути і зрозуміти її музику.

Нагадаємо, що нещодавно співачка презентувала трек «Воля», який є виразом глибоких емоцій та відображенням духу українського народу в боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність.


Читати також