Капитонов & CO – ті, що вичакловують щастя

Гурт Капитонов & CO. Українська музика

Давно хотіла порадити цих чудових музикантів. Вони – наче ковток свіжого повітря серед штампованої музики. В їхніх піснях поєднаний вуличний одеський спів з неперевершеною ніжністю та чуттєвістю. Можна уявити себе в маленькому кафе, де ви попиваєте затишну каву і насолоджуєтесь теплом, далекими мріями та чудовою музикою.

Роман Капитонов, Максим Денисенко та Настя Кузиміна разом відносно-таки недавно, проте, вони вже встигли побувати на різних цікавих фестивалях, зняти декілька кліпів та мають у планах випустити новий альбом літом. Особливістю та прекрасним доповненням до їх виконання є дівчинка, яка грає на скрипці – Настя Кузиміна, вона додає особливого шарму музиці та зовсім іншого звучання.

Ці музиканти надихають своєю щирістю та відкритістю, змушують не відмовлятись від своїх мрій, не зупинятись та рухатись далі.

Отже, якщо хочете відчути гарний одеський колорит у поєднанні з французьким шармом та домашнім затишком, музика Романа Капитонова та компанії завжди привітно та по-сімейному зустріне.

Ласкаво просимо додому.


Читати також