На фестиваль «КНЯЖИЙ» приїде Павло Коробчук

На фестиваль «КНЯЖИЙ» приїде Павло Коробчук

Павло Коробчук - головний гість літературної сцени першого дня фестивалю «КНЯЖИЙ», що відбудеться 19-20 серпня у парку села Заріччя (наподалік м. Володимир-Волинський). Ініціатор проведення заходу – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

Павло Коробчук – молодий популярний поет та публіцист, твори якого читають не лише в Україні, а й за кордоном. Творчість поета неодноразово отримувала визнання на різних мистецьких конкурсах.

Його поезії перекладають на англійську, італійську, польську, німецьку, словацьку, сербську, литовську, білоруську, та російську мови.

Головна ідея фестивалю «Княжий» - популяризація міста з великою історією Володимира-Волинського та його унікальних пам’яток.

Нагадуємо, захід пройде у безалкогольному форматі.

Також на літературній сцені виступить ще один популярний сучасний письменник – Любко Дереш. Музичну частину забезпечать один із найпопулярніших українських гуртів «Тартак» та гурт гуцул-металу «Карна». У програмі передбачено плавання та каяках (вузьких довгих човниках) та демонстраційне кінне шоу, що прибуде спеціально на «КНЯЖИЙ» зі Львова.


Читати також