Плюси і мінуси лазерної корекції зору

процедура лазерної корекції зору

Корекція зору за допомогою лазерної процедури - дієвий метод позбавлення від проблем із зором: короткозорості, далекозорості, астигматизму. Корекція даних змін зору за допомогою окулярів і лінз не дає таких результатів, як лазерна корекція. Але є і негативні сторони проведення корекції.

Плюси лазерної корекції зору

  1. Максимальна точність прогнозування результатів подібного втручання. Офтальмологи перед корекцією проводять ряд досліджень і процедур діагностики.
  2. Після закінчення часу не змінюються фізіологічні поліпшення, які були досягнуті за допомогою корекції. У виняткових випадках може знадобитися повторне проведення процедури. Це відбувається, коли виникають офтальмологічні патології.
  3. При лазерної коригування зору не застосовується загальний наркоз. Перед проведенням операції в очі закопуються анестезуючі речовини, що повністю виключає ймовірність відчуття болю пацієнтом. У цих препаратів немає негативних наслідків у використанні.
  4. Загальна тривалість проведення операції не перевищує 20 хвилин. Пацієнту не обов'язково перебувати в стаціонарі на час реабілітації. Якщо робота пацієнта не передбачає підвищених фізичних навантажень, то приступати до виконання своїх посадових обов'язків людина може через 3-4 дні після корекції.
  5. Лазер впливає тільки на рогові тканини оболонки ока. Під час проведення операції неможливо травмування глибших шарів. Отже, виключаються серйозні негативні порушення зору.
  6. Мінімальне втручання лікаря в процес проведення процедури. Практично повністю виключається можливість здійснення лікарської помилки.
  7. Операція проводиться відразу на обох очах. Пацієнт не повинен по черзі чекати загоєння кожного органу.

В клініці Oculus, що знаходиться у Львові працюють висококваліфіковані лікарі та використовується якісне сучасне медичне обладнання. Якщо Вас цікавить процедура лазерної корекції зору переходьте на сайт: http://oculus.lviv.ua/areas/ophthalmology/lazerna-korekciya-zoru-ta-lazerni-meto/ - в нашому центрі надають повний спектр офтальмологічних послуг.

Мінуси лазерної корекції зору

  1. Пацієнт на період відновлення обмежується в здійсненні певних дій. Як то: робота за ПК, читання, фізично важкі роботи, уникнення потрапляння яскравого денного світла.
  2. Не можна виключити допущення неточностей при розрахунках і діагностиках, які можуть вплинути на результат проведення корекції зору.

лазерна корекця зору

Людина сама для себе вирішує, погоджуватися на лазерну корекцію або звично користуватися окулярами і лінзами. Високий відсоток позитивних результатів і свобода пацієнта від необхідності використання оптичних засобів напевно змусять задуматися: а чи не варто спробувати спростити


Читати також