​Благодійний концерт Романа Ващука «Пісні про силу любові і вічний сенс життя»

​Благодійний концерт «Пісні про силу любові і вічний сенс життя». Роман Ващук. Афіша Київ 2019

11-го квітня відбудеться сольний концерт співака Романа Ващука. Прозвучать пісні з двох його сольних альбомів; світові хіти, серед яких "Raise me up" та "Per te" Джоша Гробана; відомі українські пісні, в першу чергу - народна пісня "Чорнобривці”, що є візитівкою співака. В концерті прийматимуть участь друзі артиста - найкращі музиканти, серед яких Заслужені артисти України Марина Одольська, Тарас Яницький та співачка Оксамита. Декілька пісень буде виконано у супроводі струнного квартету «Orange Blossom». Ведучий концерту - Едуард Гльоза, радіо і телеведучий. Виступ відбудеться за підтримки департаменту культури КМДА в столичному Палаці «Україна» (малий зал) о 19:00.

Роман Ващук - співак та композитор. Його пісні можна почути на багатьох українських радіо-станціях, кліпи часто з’являються на телебаченні та онлайн. Вже багато років творча географія співака виходить далеко за межі України: з 2008 року Роман має виступи в США, де представляє Україну в багатьох Штатах на українських фестивалях та має сольні виступи; також багато гастролює Європою - в Швеції, Німеччині, Словаччині, Фінляндії, Голландії, Бельгії та інших країнах. Важливу роль в житті Романа відіграє благодійність, він бере участь у багатьох соціальних заходах та проектах по всьому світі. Частина коштів з продажу квитків на цей виступ піде на допомогу онко-хворим дітям, якими опікується Благодійний фонд «Краб».

Роман Ващук – детальніше про концерт: "Буду співати свої пісні з різних альбомів та улюблені українські та світові хіти. Прозвучить композиція «Письмо» з однойменного альбому, а також дует з Заслуженою артисткою України Мариною Одольською «Две половины», який так полюбили наші прихильники. Пісні зі свіжого альбому «Если» зазвучать по-новому - у новому аранжуванні, з найкращими українськими музикантами.

Дякую Богові за чудесних музикантів, які будуть в цей день зі мною на сцені - вони одні з найкращих! Дуже радий, що мої друзі зможуть бути гостями заходу. Шановна Оксамита заспіває гімн багатьох наших спільно організованих фестивалів «Живи»; мій друг, Заслужений артист України Тарас Яницький поділиться своїм віртуозним володінням бандурою. На гітарі гратиме Віталій Рустамов, бас - Влад Будєєв, Юрій Галіс – клавішні, а на ударних буде Євген Сергієнко. Також, в руках прекрасної Діани Касіян зазвучить і буде радувати нас скрипка.

Цим концертом хочу розповісти глядачеві про силу любові і вічний сенс життя. Частина виручених за квитки коштів піде на благодійність. Мене переповнюють емоції, трепіт і усвідомленість моменту, гарний час поділиться своїм внутрішнім світом і творчістю вперше на такому рівні в Україні".

У 2013 році співак приймав участь у конкурсному відборі для Eurovision 2013 в Україні з дуетною піснею «Your love». В 2015 році Роман Ващук став одним з ведучих програми "Більше ніж гроші" на державному телебаченні України. Також він є співорганізатором фестивалів у Києві: ЖивиFest, Столичний Різдвяний Фестиваль та ПасхаFest. З 2017 року є одним з ведучих всеукраїнського «Дня подяки”. Співак приймає участь у різноманітних громадських, соціальних заходах та проектах.

Приходьте 11 квітня на концерт Романа Ващука та пориньте в атмосферу кохання та світлих емоцій!

11 квітня о 19:00

Палац Україна

(Малий зал)

Ми закликаємо допомогти усіх небайдужих! Для цього необов’язково йти на концерт. Можна просто перерахувати гроші на рахунок фонду, або прийти до відділення і допомогти особисто!

Картка фонду в ПриватБанку 5169 3305 1781 4478 (Лавренюк Лариса, керівник). Також, ви можете задати їй будь-які запитання за телефоном +380 67 255 5287 чи за адресою larisafondkrab@gmail.com

Зараз ми збираємо кошти - 187 000 грн. - на гематологічний аналізатор ABX Micros ES60 для відділення трансфузіології Національного інституту раку. Обладнання потрібне для обстеження донорів крові.

Про фонд Краб

Благодійна організація «Благодійний фонд допомоги онкохворим дітям «Краб» заснована батьками, чиї діти лікувалися у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку. Тут лікуються діти з усієї України.

Мета фонду - різнобічна підтримка дитячого відділення Національного інституту раку, його лікарів, пацієнтів та їхніх сімей. Інформування суспільства з питаннь дитячої онкології. За той період поки ми лікували своїх дітей, практично «жили» в цьому відділенні, на собі відчули всі нюанси лікування. Заради пам'яті про наших діток хочеться полегшити долю тих, хто зіткнувся з цією проблемою. Фондом регулярно проводяться акції щодо поліпшення побутових умов у відділенні, надаємо індивідуальну підтримку сім'ям, друкуємо літературу для батьків з онкопроблеми, надаємо допомогу лікарям закупівлею необхідних матеріалів, обладнання.

З 2008 року Фонд є членом CCI - Міжнародної конфедерації батьків дітей, хворих на рак (раніше ICCCPO).

У березні 2013 фонд відзначений Спеціальною нагородою в Національному конкурсі «Благодійна Україна» за розвиток благодійності в Україні.

У вересні 2015 фонд прийнятий в "Асоціацію дитячих онкогематологів України".


Читати також