Керамічні рушникосушарки – інноваційне рішення простих речей

Керамічні рушникосушаркий

Для додаткового комфорту та обігріву в ванній кімнаті прийнято встановлювати рушникосушарки. Це нехитре обладнання відіграє важливу роль в додатковому обігріві кімнати, а також служить для висушування рушників чи білизни.

На зміну звичним електричним чи водяним сушаркам прийшли більш ефективні та економічні керамічні пристрої. Вони стають ідеальним варіантом для розміщення в ванних без опалення чи гарячої води. Завдяки високій якості та універсальності, інфрачервоні теплові панелі UDEN-S можна розміщувати навіть у пральній чи на кухні. Вони виглядають незвичайно, стильно та гарно вписуються в будь-який інтер’єр. Також їх особливість – економія електрики, завдяки чому можна не хвилюватися за великі рахунки.

В чому особливості керамічних рушникосушарок?

Такий прилад – це спеціалізоване обладнання для сушки білизни та рушників, а також обігріву приміщення. Він складається з надійної керамічної плити, котра гарно захищає внутрішні опалювальні елементи від потрапляння вологи та пилу.

Важливо обирати надійні прилади, адже від цього залежить якість обігріву та безпечність роботи виробів. Дуже ефективними є рушникосушарки UDEN-S, котрі виконані з кращих матеріалів і відрізняються яскравим зовнішнім виглядом. Ці інноваційні рішення більш швидко висушують білизну, а на відміну від традиційних моделей сушка виконується за допомогою особливої металокерамічної панелі. Для розміщення рушників використовуються металічні елементи.

Задня панель виконана із композитних матеріалів, що забезпечують високу безпеку під час роботи пристрою.

Кабель нагріву розміщений всередині панелі і рівномірно прогріває її. Завдяки інфрачервоним променям від панелі забезпечується ефективна конвекція.

Головні плюси керамічних панелей

Такі прилади забезпечують найкращий обігрів ванної кімнати, а також ефективно економлять електрику. Серед їх переваг виділяють наступне.

  • Рушникосушарки не прив’язані до водопровідної мережі, тому їх можна монтувати в будь-якому зручному місці.
  • Швидке прогрівання кімнати, а також висушування рушників, білизни.
  • Установка приладів дуже проста, не потрібно залучення сантехніків чи інших фахівців.
  • Можливе нагрівання до заданої температури.
  • В момент досягнення заданої температури регулятор автоматично вимикається, завдяки чому економиться електроенергія.
  • Керамічна рушникосушарка нагріває предмети, розміщені навкруги неї. Завдяки цьому можна прогріти приміщення навіть з тонкими стінами.

Елементи конструкції моделі безпечні для людей. При нагріванні панелі не видають ніяких звуків, вони безшумні. Також вони допомагають забезпечити в кімнаті комфортний мікроклімат. Рушникосушарки по суті можуть стати додатковими джерелами опалення в приміщенні, а автоматичне вимикання при досягненні заданої температури допомагає гарно економити на використанні електроенергії.

Прилади досить легко установити на обране місце. Також їх просто підключити до електричного живлення, не потрібно додаткових елементів. Вони працюють ефективно та вважаються одними з найкращих приладів, котрі стануть гарними варіантами для сучасних квартир.


Читати також