Букви з пінопласту

Букви з пінопласту

У вирішенні маркетингових задач велику роль відіграє оздоблення приміщень. Створення різноманітних рекламних конструкцій та написів дає можливість привернути увагу потенційних клієнтів. Компанія Артпром (сайт https://artprom.com.ua) виготовляє букви з пінопласту. Львів та інші міста регіону мають можливість замовити у цій компанії різні вироби з пінопласту, фігури, логотипи та об'ємні букви. Відправка виготовлених виробів можлива у різні населені пункти за допомогою популярних сервісів доставки.

Букви на стіну

Щоб виготовляти букви з пінопласту беруть екструдований пінопласт, який має у 10 раз більшу щільність, ніж звичайний. Такі вироби можна зробити різного кольору. Широка кольорова палітра дозволяє створювати об’ємні букви, які доповнять внутрішні інтер'єрні рішення та можуть використовуватись для оформлення фасадів, рекламних споруд та інших об’єктів. Виготовлення об'ємних букв проводиться із пінопласту різної товщини:

  • 100mm;
  • 50mm;
  • 40mm;
  • 30mm;
  • 20mm.

Це дає можливість робити літери та написи необхідного об'єму. Букви з пінопласту максимально можуть сягати 1м 20 см. Їх можна закріпляти всередині приміщень, або на вулиці. Терміни вирізання, склеювання та фарбування букв із пінопласту оговорюються із кожним замовником персонально. Звичайно, для виготовлення нескладних написів достатньо декілька днів.

Букви для оформлення свят

Екструдований пінопласт дозволяє створювати різноманітні фігури, об'ємні написи та букви для оформлення свят. Їх можна закріплювати на пласкі поверхні, або встановлювати на металевих чи пластикових конструкціях. Букви на весілля можуть легко триматися на стінах за допомогою двостороннього скотчу. Він дає можливість міцно утримувати літери на фарбованому металі, склі, лакованій деревині, пластику, керамічній плитці та інших гладких поверхнях.

Якщо потрібно міцно закріпити букви на цегляних, бетонних чи поштукатурених поверхнях, краще використовувати спеціальні клейові суміші у тубах. Є можливість прив’язувати букви із пінопласту за допомогою стрічок до перил, огорож, банерів та інших конструкцій. Букви для фотосесії можна встановлювати на переносних підставках, та швидко монтувати їх на вулиці, чи всередині приміщень. Такі легкі пінопластові літери зможе легко переміщувати одна людина.

Використання об'ємних букв, фігур і форм допоможе створити широкий спектр рекламних та святкових написів.


Читати також