20-06-2021 Мистецтво 272

OLVIA та її Космічні експресії

​Співачка та художниця OLVIA презентує виставку ‘Космічні експресії’

Співачка та художниця OLVIA презентує виставку ‘‘Космічні експресії’’ та сольний благодійний концерт в палаці Гната Хоткевича в рамках спільнокошту.

15 червня відбулось відкриття художньої виставки ‘‘Космічні експресії’’ Ольвії (справжнє ім'я Ольга Баландюх) в палаці Гната Хоткевича, м. Львів. Експозиція триватиме до 2 липня. Вхід вільний.

OLVIA та її Космічні експресії

OLVIA та її Космічні експресії

OLVIA та її Космічні експресії

Ольвія описує виставку так:

‘‘З того часу як мені батьки спрезентували дитячу енциклопедію з астрономії - це захопило мою уяву і з кожним роком все більше занурює в свої безмежні світи. Часто сняться космічні сни: я то стрибаю по кільцях Сатурна, мов на батуті, то літаю поміж газових гігантів на космічному шатлі, то просто бігаю серед планет. Так і зародилась ідея створити проєкт, який буде цілковито присвячений реальним космічним об’єктам. Захотілось створити науково-космічну експозицію, щоб познайомити людей ближче з космічним світом, поширити інформацію про цікавий світ астрономії із застосуванням художнього мистецтва.
Стиль виставки я б охарактеризувала як абстрактний реалізм.
Поруч кожної роботи є опис з поясненням даного об’єкту і детальна інформація, яку можна знайти за допомогою QR-коду.
Також я створила невеличкі абстрактні відео і музику до них, які репрезентують Космос.’’

Переглянути всі відео можна за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwZi9rIxVmj_RWnVWfYeyqbDWrgdBWmxA


Також, 22 червня о 20.00, в палаці Гната Хоткевича (вул. Кушевича 1) відбудеться благодійний сольний концерт співачки в рамках спільнокошту палацу для відновлення залу галереї ХотАртХол, що буде призначений для мультимедійного мистецтва.

Співачка OLVIA презентує спеціальну програму, що включатиме як відомі авторські пісні, так і кавери на добре знайомі мелодії. Тож аби придбати квиток на концерт достатньо перевести вказану суму на сторінці “Великої Ідеї” та обрати подарунком квиток на концерт співачки Ольвії.
Це можна зробити за посиланням: https://cutt.ly/XviGIIy

Концерт відбудеться за участі Христини Федорняк (клавіші), Ярослава Проціва (саксофон), Станіслава Кирилова (перкусія).

OLVIA (Ольвія, справжнє ім’я Ольга Баландюх) — українська співачка, а також художниця. Була учасницею талант-шоу «Голос країни», 10 сезон, в команді Тіни Кароль; учасниця молодої опери «Ukraine - Terra Incognita»; учасниця міжнародного джаз фестивалю Jazz Bez XX. Співпрацює з відомим українським музикантом John Bass, який є автором проєктів «Є» 1995 та 2003 років, учасник груп «Клуб шанувальників чаю», «Мертвий півень». Протягом їхньої співпраці вийшло п’ять музичних відео, в тому числі і спільна композиція з легендарною вокальною формацією «Піккардійська Терція», пісня «Бізони».


Читати також