​Facebook змінить назву

Компанія Facebook незабаром змінить назву

Компанія Facebook наступного тижня має намір змінити назву. Про це повідомляє видання The Verge з посиланням на обізнані джерела.

Нова назва найбільшої соціальної мережі в світі має відобразити прагнення Марка Цукерберга до вибудовування "метавсесвіту" продуктів корпорації. Крім однойменної соцмережі, в неї входять сервіси Instagram, WhatsApp, Oculus та інші.

Очікується, що глава Facebook Марк Цукерберг докладно розповість про ребрендинг на щорічній конференції Connect, яка відбудеться 28 жовтня. Нова назва тримається в строгому секреті, її знають навіть не всі топ-менеджери корпорації.

Джерела The Verge повідомляють, що нова назва може бути якось пов'язаною з Horizon - новим додатком Facebook для роботи у віртуальних офісах.

Facebook - не перша відома технологічна компанія, яка змінила назву з розширенням її продуктів і амбіцій. У 2015 році Google повністю реорганізувалася в холдингову компанію Alphabet, частково в знак того, що це вже не просто пошукова система, а глобальний конгломерат компаній, що виробляють автомобілі без водія і медичні технології.


Читати також