Vacuklav 23 B+: характеристики, принцип роботи та переваги

Vacuklav 23 B+

Хірургічний та стоматологічний інструмент потребує постійної обробки. Стерилізація дозволяє знищити патогенні організми, віруси, бактерії, суперечки грибків тощо. Це гарантує подальшу безпеку застосування інструментарію як пацієнтів, так персоналу медичного закладу. Апарат vacuklav melag В-класу чудово підійде для більшості завдань. Він відповідає європейським стандартам EN 13060, відрізняється компактними розмірами, простотою застосування, ергономічністю.

Ключові особливості автоклаву Vacuklav 23 B+

Робота апарату базується на принципі фракційного передвакууму. На першому етапі відбувається відкачування повітря у вигляді вакуумної помпи високої потужності. Далі кілька разів подається і виводиться водяна пара. Це дозволяє повністю прибрати з камери та пакувальних матеріалів повітря, що негативно позначається на ефективності стерилізації.

На останньому етапі камери апарату знову створюється вакуум. Завдяки цьому гарантується ефективне сушіння, надійне та тривале зберігання інструментів. Процеси автоклава управляються з допомогою сучасного мікропроцесора. Устаткування потребує підключення до електрики. Вода заливається у спеціальний контейнер через лійкоподібний отвір. Виробник рекомендує використовувати дистильовану або демінералізовану. Допускається приєднання зовнішнього резервуара чи системи водопідготовки. Передбачено можливість підключення до каналізації для спрощення обслуговування.

Переваги автоклаву Vacuklav 23 B+

Вибір на користь цього обладнання обумовлений цілою низкою переваг. Сюди входять:

  • автономне підключення (без додаткового підведення);
  • порівняно невеликі габарити при місткій робочій камері;
  • короткий цикл стерилізації (забезпечується потужною помпою та високоефективним паровим генератором);
  • наявність функції вбудованого контролю за якістю води;
  • зручне електронне керування;
  • можливість документування циклів обробки інструментів для дотримання законодавчих норм;
  • наявності опції тестового контролю партії.

Автоклав підтримує кілька режимів роботи – універсальний, швидкий, м'який, антипріорний. Корисний об'єм його кам'яні становить 22 літри. Сучасний дизайн апарату може стати пріоритетом у виборі. Устаткування впишеться в будь-який інтер'єр, не займе багато місця. Доставка у будь-який регіон по Україні 2-4 робочі дні.


Читати також