30-11-2021 Розваги 119

У мережі опубліковано розширений синопсис «Бетмена» Метта Рівза

Бетмен. Синопсис

Британський підрозділ Warner Bros. Entertainment опублікувало новий синопсис «Бетмена» режисера Метта Рівза. У ньому можна знайти багато різних деталей про сюжет і уявити, як розвиватимуться події фільму.

Два роки поневірянь вулицями Готема привели Брюса Вейна (Роберт Паттінсон), що вселяє страх у серця злочинців, у найглибші закутки міста. У нього є лише пара союзників, яким можна повністю довіряти серед корумпованої мережі чиновників та високопосадовців міста: Альфред Пенніуорт (Енді Серкіс) та лейтенант Джеймс Гордон (Джеффрі Райт).

Бетмен став єдиним втіленням помсти від імені громадян Готема. Коли вбивця чинить низку жорстоких злочинів проти еліти, слід його діянь змушує Брюса Уейна розпочати розслідування. Він стикається з Селіною Кайл, відомою під прізвиськом Жінка-кішка (Зої Кравіц), Пінгвіном (Колін Фаррел), Кармайном Фальконе (Джон Туртурро) та Загадником (Пол Дано).

У міру того, як докази починають приводити ближче до цілі, а масштаб планів злочинця стає все очевиднішим, Бетмен повинен налагодити нові відносини, викрити злочинця і відновити справедливість у Готемі. Місті, де вже давно панують зловживання владою та корупція.

Судячи з трейлерів, фільм вийде дуже похмурим.


Роберт Паттінсон теж підвести не повинен: актор вже позбувся асоціації з «Сутінками», що прилипли до нього, і встиг знятися в багатьох успішних картинах.

Крім того, підтвердилась інформація, що фокус-групі показали трьохгодинну версію Бетмена, однак, найімовірніше, до масового глядача надійде продукт із хронометражем у 150-165 хвилин. Оскільки в картині представлять велику кількість персонажів, очікують на глобальне розширення всесвіту.


Читати також