24.12.2021
Розваги
eye 167

На Netflix вийшла комедія «Не дивіться вгору»

На Netflix вийшла комедія «Не дивіться вгору»

На стрімінг-сервісі Netflix відбулася прем'єра комедії «Не дивіться вгору» (Don't Look Up) із зоряним акторським складом. У фільмі режисера та сценариста Адама МакКея («Гра на пониження») зіграли Леонардо ДіКапріо, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, Джона Хілл, Кейт Бланшетт, Тімоті Шаламе, Аріана Гранде та інші.

«Не дивіться вгору» розповідає про те, як двоє звичайнісіньких астрономів Кейт Дібіаскі (Дженніфер Лоуренс) і доктор Рендалл Мінді (Леонардо ДіКапріо) випадково дізналися про комету, що наближається, яка неминуче зіткнеться з Землею. У спробі донести до уряду інформацію про неминучу катастрофу вони стикаються з тим, що їм ніхто не вірить. Тому головні герої вирішують вирушити до світового прес-туру, щоб довести всім жителям планети свою правоту.

Критики неоднозначно зустріли комедію МакКея. На сайті-агрегаторі Rotten Tomatoes відсоток позитивних рецензій фільму складає лише 55%. При цьому глядацька оцінка — 77%. Видання TheWrap віднесло «Не дивіться вгору» до найгірших фільмів 2021 року.


Читати також


up