24-12-2021 Розваги 107

​Режисер «Світу​ Юрського періоду» розповість історію Атлантиди

​Режисер «Світу​ Юрського періоду»

Режисер «Світу Юрського періоду» розповість історію Атлантиди для сучасного покоління

Режисер "Світу Юрського періоду" (Jurassic World) Колін Треворроу в інтерв'ю для видання Empire поділився своїми думками щодо майбутнього проекту, сюжет якого буде пов'язаний з Атлантидою. Як пояснює режисер, зараз слушний момент, щоб уявити історію нинішньому поколінню глядачів.

«Я зачарований нею [Атлантидою]. Це єдине, що для мене рівнозначне динозаврам. Гадаю, я схильний повертатися до минулого. Але знаєте, це вперше, коли у нас були технології. І це відбувається в той час, коли ми можемо використовувати інші види істот, яких більше немає. У цьому є багато такого, що мене захоплює. Отже, я великий гік у цьому питанні», — розповів Треворроу.

За задумом режисера, дія майбутнього фільму розгорнеться на загубленому континенті в Індійському океані, а представники народу будуть «мультикультурною цивілізацією зі своїми передовими технологіями». Художники-постановник фільмів франшизи "Світ Юрського періоду" Кевін Дженкінс займеться створенням світу Атлантиди. Про каст поки що нічого невідомо, як і про дату виходу.

Новий фільм Треворроу «Світ Юрського періоду: Панування» вийде у кінотеатрах у червні наступного року.


Читати також