20-01-2022 Розваги 476

ТОП 10 фільмів з Джекі Чаном за останні 10 років

10 фільмів з Джекі Чаном

Джекі Чан – це легенда. Весь світ зачарований ним, кожен наш читач ще з дитинства був вражений його дивовижними трюками без підстраховки, дублерів і застосування різноманітних хитрощів під час знімального процесу. Проте чи всі його нові роботи вам добре знайомі? Ми склали список кращих фільмів з Джекі Чаном, які були створені за останні 10 років. Приємного читання і подальшого перегляду!

1. Шпигун по сусідству / 2009 / Брайан Левант

Шпигун по сусідству / 2009 / Брайан Левант

Агент Боб Хо знешкоджував терористів, повалював диктаторів і руйнував цілі імперії зла, але тепер його чекає дуже складне завдання за всю кар'єру – на один вечір він повинен стати нянькою. Тут він знову використовує професійну підготовку і унікальні навички, проте скоро Боба чекають великі неприємності.

2. Інцидент Синдзюку / 2009 Дерек І

Інцидент Синдзюку / 2009  Дерек І

Сталева Голова (Джекі Чан) приїхав з Китаю до Японії у пошуках своєї нареченої Сю Сю (Сю Цзинлей), яка зникла. Вона поїхала на пошуки щастя багато років тому, але так і не повернулася. В Японії Голова знаходить інших нелегальних емігрантів, які дають йому дах над головою і допомагають з роботою. А зрештою знаходиться і Сю Сю, вона заміжня за місцевим гангстером Єгучі (Масайя Като). Долею випадку Голова допомагає Єгучі врятуватися від вбивць, і той, в свою чергу, також простягає китайцю руку допомоги.

3. Великий солдат / 2010 / Дін Шен

 Великий солдат / 2010 / Дін Шен

В епоху ворогуючих царств Китай турбували міжосібні війни. Саме сильне – Цинь почало підкорювати інші одне за одним. Проте ворожнеча між тими, що ще залишалися непокореними, не зупинялася. Армії царств Лян і Вей зійшлися в жорстокій битві. Настільки жорстокій, що до її завершення лише двоє воїнів вціліли – молодий благородний полководець, який очолював армію Вей, і звичайний солдат війська Лян – навчена життям людина, яка більше всього на світі не хотіла б саме воювати…

Тепер йому випало рідкісне везіння – він захоплює пораненого ворожого військового начальника у полон. Якщо він зможе доставити бранця своєму повелителю – шана, повага, земельна ділянка, а головне – його очікує повернення до рідного дому.

Але як подолати тривалий і небезпечний шлях двом заклятим ворогам? Один – молодий, має переваги, як людина високого положення, інший – занадто багато прожив, щоб бути палким, і надто довго працював на землі, щоб не любити її. Вони йдуть до різних цілей, але спільний шлях об'єднує їх. Кожен зробить свій вибір і у кожного він буде – єдиним вірним.

4. Карате-пацан / 2010 / Гарольд Цварт

Карате-пацан / 2010 / Гарольд Цварт

Дванадцятирічний Дре Паркер разом з матір'ю-одиначкою переїжджає з Детройту у незнайомий Пекін, не знаючи мови і місцевих традицій. Тут хлопчик зустрічає китайську дівчинку Мей Ін. Проте окрім її батька, який не схавлює їх дружбу через культурні упередження, на його шляху стає банда хуліганів на чолі з Ченом, який володіє мистецтвом кунг-фу. Єдиний спосіб перемогти його – зустрітися з ворогом на грандіозному турнірі бойових мистецтв, який незабаром відбудеться. Знавець бойових мистецтв містер Хан вирішує в цьому допомогти хлопцю.

5. Обладунки Бога 3: Місія Зодіак / 2012 / Джекі Чан

бладунки Бога 3: Місія Зодіак

Головний герой – працюючий по всьому світові мисливець за скарбами Джей Сі на прізвисько Яструб. Відомий антиквар пропонує йому відшукати шість рідкісних статуеток у вигляді голів тварин. Свого часу бронзові скульптури входили в набір з 12-ти предметів, які уособлювали знаки зодіаку. Фігурки прикрашали фонтан легендарного Літнього палацу на околиці Пекіну. В 1860 році велична споруда була розкрадена і зруйнована англо-французькими військами на прикінці Другої Опіумної війни, а статуетки безслідно втрачені.

6. Поліцейська історія 2013 / 2013 / Дін Шен

Поліцейська історія 2013

Історія починається з того, що відвідувачі пабу опиняються в заручниках. Серед відвідувачів є офіцер поліції Вень Чжун і його неслухняна дочка Мяомяо. Людина, яка тримає всіх в заручниках – власник пабу, який таким чином намагається домогтися звільнення з в'язниці одного злочинця…

7. Меч дракона / 2015 / Деніел Лі

Меч дракона / 2015 / Деніел Лі

Події фільму розгортаються в Древньому Китаї в часу правління династії Хань. Римський полководець Луція з легіоном своїх солдат виявляється на території Китаю. В той же час командир загону охорони Західного регіону Хо Ань в результаті дій своїх ворогів стає рабом. І цим двом воїнам судилося зустрітися в Західній пустелі, де розгорнеться епічна битва. Проте битися вони будуть не один проти одного, як можливо було б подумати, а проти жадібного імператора Тіберія за суверенітет Китаю.

8. Пропащі напарники / 2015 / Ренні Гарлін

Пропащі напарники / 2015 / Ренні Гарлін

Герой Джекі Чана – чесний поліцейський з Гонг-Конгу на ім'я Бенні Блек, який намагається врятувати свою улюблену племінницю від могутнього голови азіатської мафії, давнього ворога Бенні.

Герой Джекі Чана – чесний поліцейський з Гонг-Конгу на ім'я Бенні Блек, який намагається врятувати свою улюблену племінницю від могутнього глави азіатської мафії, давнього ворога Бенні. Для цього він змушений об'єднати свої зусилля із завзятим картяром і аферистом з Америки, балакучим Коннором Уоттсом (Джонні Ноксвілл), у якого свої рахунки з цими бандитами. Напарник з нього, звичайно, не ідеальний, та й як взагалі можуть спрацюватися люди настільки різних життєвих поглядів? Зрозуміло одне, в діях цієї парочки передбачуваності чекати не доводиться.

9. Залізничні тигри / 2015 / Дін Шен


У грудні 1941 року Японія розширює окупацію сусідніх країн в Південно-Східній Азії. Залізниця від Тяньцзинь Нанкін у Східному Китаї стала ключовим маршрутом для військових перевезень під посиленою охороную японських солдатів. Працівник залізниці Ма Юань організовує команду борців за свободу. Використовуючи свої глибокі знання залізничних мереж, він зі своїми людьми влаштовує засідки на японських солдатів і краде їх запаси, для того щоб нагодувати співвітчизників, які голодують. Місцеві називають своїх героїв «залізничними тиграми». І, коли борці за свободу виявляються на невірному боці колій при відправленні підкріплення японцям в провінцію Шаньдун, Ма Юань наважується на небезпечний вчинок – підірвати залізничний міст, який ретельно охороняється.

10. Іноземець / 2017 / Мартін Кемпбелл

Іноземець / 2017 / Мартін Кемпбелл

Колишній спецагент, ветеран в'єтнамської війни Цюань давно склав зброю і обрав мирне життя. Але після того, як в теракті прямо на очах гине його дочка-підліток, коли бачить, що влада не поспішає розшукати злочинців, Цюань самостійно починає пошуки вбивці. Він піде на все, для того, щоб здійснити праведну відплату…


Переклад: IrinaKlassic


Читати також