Samsung прибрала букву Z із назв складних телефонів

Samsung прибрала букву Z

Південнокорейська група компаній Samsung прибрала букву Z із назв складних телефонів на своїх офіційних сайтах в Естонії, Литві та Латвії. Увагу на це звернули Android Police, Notebook Check та Android Headlines.

Як зазначають видання, Galaxy Z Fold 3 та Galaxy Z Flip 3 тепер називаються Galaxy Fold 3 та Galaxy Flip 3. При цьому в URL-адресах продуктів залишається Z, додав Android Headlines. Ми переконалися, що на російському, американському, українському, британському та європейських сайтах маркування залишається незмінним.

Galaxy Z Fold 3 та Galaxy Z Flip 3

Також видання з посиланням на пост Ішан Агарвала в твіттері пишуть, що Samsung почав друкувати нові коробки для моделей телефонів, у назві яких раніше була присутня буква Z. Компанія поки не випустила офіційну заяву про оновлення дизайну своїх пристроїв та їх упаковки.

Після початку війни в Україні стало відомо, що на російській військовій техніці пишуть літери Z і V. Тоді влада стала використовувати ці літери в назвах відомств та міст, а на вулицях з'явилися банери з такою символікою. Крім того, люди, які підтримують рішення про вторгнення, почали писати ці символи на дверях активістів, які виступили проти війни.

Ось так жила собі буква Z, і горя не знала. Поки за неї не взялися російські фашисти.


Читати також