18-10-2022 Розваги 864

Новини музики за тиждень. 18.10.2022

Новини музики за тиждень. 18.10.2022

Розповідаємо про новини зі світу музичного мистецтва. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Blink-182 показали ностальгічний кліп «Edging»

Blink-182 випустили кліп на пісню Edging. У ньому гурт дає концерт у парку атракціонів і катається на каруселях разом із гігантськими плюшевими кроликами.
Режисером відео «Edging» виступив Коул Беннетт, який працював з Емінемом, Post Malone та Machine Gun Kelly. Кролика було обрано не просто так – ця тварина давно асоціюється з групою. За всю історію Blink-182 у них було чотири логотипи, і на двох із них зображено кролика.

Machine Gun Kelly відривається на гастролях у кліпі «9 Lives»

Machine Gun Kelly випустив кліп "9 Lives", знятий під час концертного туру Mainstream Sellout. У ньому можна побачити, як артист виступає на сцені, відпочиває у гастрольному автобусі та катається на колесі огляду.
Режисером відео виступив Сем Кехілл. Він уже працював з Machine Gun Kelly над кліпами "Daywalker!" та "Bullets with Names", а також над документальним фільмом "Life in Pink".

Браян Іно випустив альбом «ForeverAndEverNoMore»

Вийшов новий альбом Браяна Іно ForeverAndEverNoMore - це його перший реліз з власним вокалом за 17 років. Цього разу музикант багато міркує про світові проблеми та «нестійке майбутнє» планети.
У записі матеріалу взяли участь англійські музичні продюсери Джон Гопкінс, Лео Абрахамс, Пітер Чілверс та ірландська співачка Клода Саймондс. Також Іно залучив до роботи своїх родичів – брата Роджера Іно, дочку Дарлу Іно та племінницю Сесілію Іно.

Red Hot Chili Peppers презентував альбом "Return of the Dream Canteen"

Гурт Red Hot Chili Peppers випустив альбом "Return of the Dream Canteen". Це їхній другий реліз цього року та друга платівка за участю гітариста Джона Фрушанте, який повернувся до гурту у грудні 2019-го.
Попередня робота музикантів, Unlimited Love, виходила у квітні. Обидва альбоми вийшли подвійними, кожен із них складається з 17 пісень. Продюсером обох записів виступив Рік Рубін, який доклав руку до багатьох альбомів Red Hot Chili Peppers – у тому числі Blood Sugar Sex Magik (1991) та California for (1999).

The 1975 випустили альбом "Being Funny in a Foreign Language"

The 1975 представили альбом Being Funny in a Foreign Language - п'ятий за рахунком і перший за два роки. Це найкоротша платівка гурту: вона триває лише 43 хвилини, а до її треклісту увійшло лише 11 пісень.
До матеріалу приклав руку Джек Антонофф, відомий співпрацею з Тейлор Свіфт та Ланою Дель Рей. 1975 року тривалий час не працювали зі сторонніми продюсерами. Два попередні альбоми, A Brief Inquiry into Online Relationships (2018) та Notes on a Conditional Form (2020) музиканти спродюсували самостійно.

Queen випустили "втрачений" трек "Face It Alone" з голосом Фредді Мерк'юрі

Queen опублікували композицію «Face It Alone», що раніше не видавалася. Цей трек був записаний під час роботи над 13-м альбомом гурту The Miracle (1989). Тоді музиканти написали цілих 30 пісень, але в трекліст потрапило лише десять із них.
Барабанщик Queen Роджер Тейлор назвав «Face It Alone» «справжнім відкриттям», «дуже пристрасним твором» та «забутою маленькою перлиною за участю Фредді».

"Face It Alone" з'явиться на новому перевиданні The Miracle, реліз якого відбудеться 18 листопада. Альбом буде випущений у вигляді лімітованого бокс-сету з невиданими матеріалами – до нього увійде цілих шість неопублікованих композицій, а також записи розмов музикантів зі студії.

Maneskin показали готичний кліп The Loneliest

Maneskin випустили похмурий кліп The Loneliest. У ньому група вирушає на похорон, де потрапляє під зливу з блискавкою. А наприкінці відео фронтмен Даміано Давид провалюється під землю та тоне. Режисером відео The Loneliest виступив Томмазо Оттомано, який знімав ролики для багатьох модних брендів, включаючи Prada і Gucci.

The Cure зіграли ще одну нову пісню – And Nothing Is Forever

10 жовтня The Cure виступили у Стокгольмі, де виконали нову і поки що офіційно не опубліковану пісню – «And Nothing Is Forever». 6-хвилинна фортепіанно-синтезаторна балада має увійти до майбутнього 14-го альбому гурту «Songs Of A Lost World».
Судячи з захопленої реакції зали, трек And Nothing Is Forever сподобався шанувальникам. У фан-спільнотах його теж хвалять – пісню називають «емоційною», «меланхолійною», «несамовитою» і «дуже красивою».

Imagine Dragons показали кліп "I Don't Like Myself"

Imagine Dragons випустили чорно-білий кліп "I Don't Like Myself", присвячений Всесвітньому дню психічного здоров'я - він відзначався 10 жовтня. У ролику фронтмен Ден Рейнольдс гуляє вулицями і згадує концерти перед натовпом людей.
Режисером відео «I Don't Like Myself» виступив Метт Істін, який неодноразово працював із гуртом. Він зняв для них кліпи "Believer", "Whatever It Takes", "Wrecked", "Follow You" та багато інших.


Читати також