29-10-2022 Розваги 931

Новини кіно за тиждень. 29 жовтня 2022

Новини кіно за тиждень. 29.10.2022

І знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

У розробку запущено серіал про Віжна

серіал про Віжна

У серіалу "ВандаВіжн" з'явиться ще один спін-офф. Крім проекту про відьму Агату Marvel запустила в розробку серіал про Віжна. Відомо, що до своєї ролі повернеться Пол Беттані, а проект отримає назву «Квест Віжна».

Точної інформації про сюжет поки немає, але передбачається, що в серіалі йтиметься про Білого Вижна, який спробує відновити свою пам'ять і людяність. Також допускається, що до шоу приєднається Елізабет Олсен у ролі Ванди Максимофф, що є цілком логічним з огляду на зв'язок їхніх ліній у кіновсесвіті. Над проектом попрацює Жаклін Шеффер, яка брала участь у зйомках "ВандиВіжна".

Вийшов перший тизер четвертого сезону «Чудотворців»

16 січня улюблений каст повернеться на телевізійні екрани ― TBS поділився першим тизером та датою виходу четвертого сезону «Чудотворців». Темою цього разу стане «Кінець часів», тобто апокаліпсис, а в тизері можна вловити посилання на «Божевільного Макса». Цілком ймовірно, що невдовзі з'явиться повноцінний трейлер.

Александр Скашґорд зіграє з Флоренс П'ю у своєму режисерському дебюті

Александр Скашґорд

Флоренс П'ю здобула одну з головних ролей у фільмі «Зграя» – дебютному режисерському проекті Александра Скашґорда, який також зіграє у картині. Проект представлять на майбутньому кіноринку American Film Market.

Зйомки стартують у березні 2023 року. Відомо, що це буде трилер, який розповість про групу документалістів, які вирушають на Аляску в спробі врятувати вид вовків, що практично вимер. Однак, коли вони приїжджають представляти картину на церемонії вручення нагород, напруга між ними наростає, а жахлива правда про зйомки загрожує вилитися на поверхню.

Джуд Лоу очолить серіал "Чорний кролик" від Netflix

Джуд Лоу

Номінант на Оскар Джуд Лоу зіграє в новому драматичному проекті стрім-сервісу Netflix Чорний кролик (Black Rabbit). Його колегою з серіалу, а також режисером виступить Джейсон Бейтман (Озарк).

Деталі сюжету не розголошуються. Кожна серія «Кролика» триватиме близько години. Лоу та Бейтман також спродюсує шоу. Авторами ідеї серіалу виступили Зак Бейлін («Король Річард») та дебютантка Кейт Сасман.

Вийшов трейлер нового сезону «Джека Райана»

Гостросюжетний бойовик "Джек Райан" повертається з третім сезоном. Цими днями серіал отримав розширений трейлер.

Головну роль агента ЦРУ виконує Джон Красінскі («Тихе місце», «Офіс»). За сюжетом, Джек Райан бореться із групою терористів, які готують атаку на США та союзників. В основу серіалу покладено серію романів письменника Тома Кленсі.

Шоу стартувало у 2018 році на стрім-сервісі Prime Video. Раніше персонажа Райана на екрані втілювали Харрісон Форд, Бен Аффлек та Кріс Пайн. Прем'єра третього сезону на стрімінгу відбудеться 21 грудня.

Хронометраж «Вавилона» Дем'єна Шазелла перевищив три години

Вавилон Дем'єна Шазелла

Видання Variety уточнило тривалість голлівудського епіка «Вавілон» режисера Дем'єна Шазелла. Фільм із Марго Роббі та Бредом Піттом у головних ролях триватиме 188 хвилин.

У США прокат "Вавилона" стартує 23 грудня. Сюжет картини розповість про прихід звукового кіно до Голлівуду 1920-х років. Актори Неллі Ла Рой (Роббі) та Джек Конрад (Пітт) намагаються пристосуватися до нового та нещадного світу прогресивних технологій.

У стрічці також знімалися Дієго Калва, Тобі Магвайр, Джин Смарт та ін. 

Став доступним перший кадр байопіка «Лі» з Кейт Вінслет

Лі з Кейт Вінслет

У Мережі з'явився дебютний кадр із майбутнього біографічного фільму «Лі». Головну роль у ньому виконала лауреатка премії "Оскар" Кейт Вінслет.

Проект розповість про життя та кар'єру Елізабет «Лі» Міллер — моделі журналу Vogue, а згодом фотокореспондентки на полях битв Другої світової війни.

Вийшов тизер трилера «Блідо-блакитне око» з Крістіаном Бейлом

Netflix опублікував дебютний тизер готичного трилера "Блідо-блакитне око". Головну роль у ньому виконав лауреат Оскара Крістіан Бейл.

Дія сюжету відбувається у 1830 році. Молодий письменник Едгар Аллан По (Гаррі Меллінг) допомагає досвідченому детективу Огасту Лендору (Бейл) розслідувати серію страшних вбивств кадетів у військовій академії.

В основу картини покладено однойменний роман Луї Байяра 2006 року. Режисером та сценаристом виступив Скотт Купер. Ролі у фільмі також виконали Джилліан Андерсон, Шарлотта Генсбур, Люсі Бойнтон, Роберт Дювалл, Тімоті Сполл та ін.

Реліз «Блідо-блакитного ока» на стримінгу очікується 6 січня 2023 року.

Ріанна представила пісню із саундтреку «Чорної Пантери: Ваканда назавжди»

Ріанна представила першу за шість років композицію «Lift Me Up», присвячену Чедвіку Боузману – виконавцю ролі Чорної Пантери, який помер від раку 2020 року. Вона увійшла до саундтреку до фільму «Чорна Пантера: Ваканда назавжди», а її співавтором виступив режисер картини Раян Куглер.
Також до треку доклали руку композитор стрічки Людвіг Йоранссон та нігерійська співачка Tems – номінантка на «Греммі», яка працювала з Дрейком та Джастіном Бібером. За словами Tems, вона хотіла написати таку пісню, яка втілювала б «теплі обійми всіх людей, яких я втратила за своє життя».

Вийшов трейлер документального фільму "Статц" Джони Гілла

Netflix представив дебютний трейлер "Статца" - нового режисерського проекту Джони Гілла ("Вовк з Уолл-стріт"). Документальна стрічка з'явиться на стримінгу 14 листопада.

Фільм зосередиться на ментальному здоров'ї Гілла та його походах до психотерапевта Філа Статца. Герої детально обговорять проблеми ментального здоров'я та способи їх вирішення.

Хоакін Фенікс та Руні Мара зіграють у трилері про загадковий острів

Хоакін Фенікс та Руні Мара

Подружжя Хоакін Фенікс та Руні Мара виконають головні ролі у новій стрічці з робочою назвою «Острів» (The Island). Режисером картини виступить польський постановник Павел Павліковський.

"Острів" натхненний реальними подіями. Дія відбувається у 1930-х роках. Пара вирішує залишити звичну їм цивілізацію та переїхати жити на віддалений ідилічний острів. Згодом туди приїжджає графиня з Європи, яка стверджує, що земля належить їй. Вона планує побудувати на острові престижний готель, що героям зовсім не підходить. Персонажі виявляються втягнутими у кругообіг пристрасті, сексу та вбивств.

Павліковський також написав сценарій стрічки. Зйомки стартують наступного року.


Читати також