01-11-2022 Розваги 1466

Найкращі лайви тижня. 1.11.2022

Найкращі лайви тижня. 1 листопада 2022

Ми зібрали для вас найкращі лайв-записи цього тижня. Впевнені, що ви знайдете тут щось і для себе. Тому вмикайте колонки або надягайте свої навушники, на вас чекає приголомшлива музика в цій різножанрової добірці.

Мирного нам всім неба.

Лідер гурту Eva & the Vagabond Tales разом із PostmodernJukebox записала душевний кавер на пісню Гаррі Стайлса.



Робін Адель Андерсон цього тижня записала кавер на пісню відомого американського соул-співака Стіві Вандера. До того ж чудово передала дух Хелловіна.

One Stage не перестає тішити нас молодими корейськими виконавцями. Цього разу пропонуємо вам насолодитися творчістю талановитої поп-співачки 김푸름 або Kim Pureum.

Команда Pomplamoose Music створила нову групу під назвою Magaziine, якщо вам цікаві деталі, то просто дізнайтеся про деталі в кінці відео! Ми ж пропонуємо спершу послухати їхню першу пісню, кавер на What is Love.

С.Г. Гудман - авторка пісень з Гікмана, Кентуккі. Спочатку ми не зрозуміли причини, через які Гудман запросили на Tiny Desk Concert, але потім почули третій трек (Space And Time) і остаточно і безповоротно закохалися в її сопрано. Послухайте і ви.

Напевно, ви знаєте цю пісню Олівії Ізабель Родріго. Але такого чуттєвого каверу ви точно раніше не чули.

ניב דמירל - אין מדינה לאהבה (חי בגלגלייב)

Єдине, що ми знаємо про цього виконавця, що його звуть Niv Demirel. Але він нам сподобався з перших акордів, і ми включили Нива в цю добірку. І ще одне - скрипаль на записі робить щось таке із скрипкою, чого ми раніше ніколи не бачили. Але звук видобувається майстерно.

Talos випустив новий альбом під назвою Dear Chaos. З цього приводу команда Mahogany відвідала рідне місто Талоса в Ірландії, Корк, щоб відсвяткувати цю подію і записати атмосферний лайв. Хлопці отримали доступ до величезної шкільної спортивної зали та встановили піаніно у цьому незвичному для записів просторі.

Заряд бадьорості за допомогою трушного рок-н-ролу від лос-анджелеських Death Valley Girls.

Не дай мені бути неправильно зрозумілим — пісня, написана Бенні Бенджаміном, Глорією Келдвелл та Солом Маркусом спеціально для Ніни Сімон. З 1964 року цю пісню виконали сотні музикантів у всіх можливих стилях. Зараз ми слухаємо кавер у виконанні Морган Джеймс.


Читати також