20-11-2022 Розваги 863

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19.11.2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19.11.2022

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Брат і сестра / Frère et soeur / Brother and Sister

Вони не спілкувалися один з одним понад 20 років: Аліс — актриса, не може пробачити рідному братові Луї, колишньому вчителю та поетові. Але смерть батьків стикає їх віч-на-віч.

Тар / Tár

Вигадана історія диригентки Лідії Тар (Кейт Бланшетт) – першої жінки, яка очолила оркестр Берлінської філармонії. Тар готується до відповідального виступу з П'ятою симфонією Малера, тоді як секрети минулого загрожують зруйнувати її кар'єру.

Покерфейс / Poker Face

Покер – небезпечна гра. І часто від неї залежать людські життя. На одну, здавалося б, дружню партію Джейк зібрав у своєму особняку друзів дитинства, щоб нарешті віддати кожному по заслугах. Але ставки миттєво зростають, коли на будинок ексцентричного мільярдера нападають невідомі. Тепер на кону не лише багатства, а й власні життя. Але хто зможе зберегти обличчя у цій небезпечній грі?

Диво / The Wonder

1862, Ірландія. Увага громадськості звернена до одинадцятирічної дівчинки, яка вже кілька місяців обходиться без їжі, але почувається при цьому здоровою. Лондонська медсестра Ліб Райт вирушає до глухого села, щоб провести власне розслідування та відповісти на запитання: чи справді подію можна назвати дивом, чи хтось маніпулює дитиною з метою загубити її?

Зачарована 2  /  Disenchanted

Через п'ятнадцять років після подій першого фільму Жизель, Роберт та їхня дочка-підліток Морган переїжджають із Нью-Йорка в чарівне місто Монровіль. Морган відмовляється адаптуватися до нової реальності, через що виникають проблеми та розлад у сім'ї. Жизель загадує бажання: щоб побутове життя перетворилося на казку. Заклинання призводить до зворотнього ефекту, і тепер Жизель доведеться рятувати родичів та королівство Андалазію від повного знищення.

Чорний Адам / Black Adam

5000 років тому Чорний Адам був наділений силами єгипетських богів і ув'язнений. Тепер він звільняється зі своєї усипальниці та готується явити світові унікальний підхід до боротьби за справедливість.

Корабель в Пусан / Проект полювання на вовка / Neukdaesanyang / Project Wolf Hunting

Під прикриттям перевезення особливо небезпечних злочинців із Філіппін до порту Пусана мають доставити секретний вантаж. Безпеку його транспортування забезпечує елітний спецназ. Коли ув'язнені захоплюють судно, намагаючись дістатися цінного вантажу, виявляється, що на кораблі є сила страшніша за них. Щоб потрапити до Пусану, охоронцям та особливо небезпечним злочинцям доведеться пройти через справжнє пекло.

Дух Різдва / Spirited

Напередодні Різдва привиди Минулого, Сьогодення та Майбутнього вибирають втрачену душу, яка потребує морального та емоційного порятунку від грішного існування. Цього року такою душею виявляється успішний бізнесмен Клінт (Райан Рейнольдс) — людина, яка втратила страх і сумління. Однак замість того, щоб вивчити належний урок, Клінт пробуджує особисту кризу в самому привиді Справжнього (Вілл Феррелл), який явно втомився від свого моралізаторського образу.

Морський круїз / La traversee

Соцпрацівники Алекс та Стефані беруть п'ятьох важких підлітків із собою в освітню поїздку Середземним морем. Але виявляється, що їхній капітан – колишній поліцейський, який до глибини душі ненавидить молодь із неблагополучних районів.

Люди, яких ми ненавидимо на весіллі / The People We Hate at the Wedding

Сюжет розповідає про брата та сестру, які зовсім не вписуються в обстановку на весіллі своєї багатої зведеної сестри в англійському селі.

Корсаж / Corsage

Біографічний фільм про австрійську імператрицю Єлизавету на прізвисько Сіссі. У грудні 1877 їй виповнюється 40 років, у зв'язку з чим доводиться підтримувати публічний образ, щоб не стати предметом осудів.

Подзвоніть Джейн / Call Jane

Чикаго, 1968 рік. Заміжня жінка з небажаною вагітністю не може зробити легального аборту. Допомога надходить з несподіваного боку.


Читати також