12-11-2022 Розваги 850

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 12.11.2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 12.11.2022

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Друга половинка / Significant Other

Десь у лісах штату Орегон падає щось схоже на метеорит, і саме до цієї місцевості приїжджає молода пара Рут і Гаррі, щоб вирушити в похід туристичною стежкою. Гаррі насолоджується природою, але Рут трохи не по собі - у неї трапляється панічна атака, коли хлопець робить їй пропозицію. У дівчини додається приводів для занепокоєння після того, як вона знаходить у лісі понівечену тушу оленя.

Зниклий король / The Lost King

Дилетантка в галузі історії намагається знайти останки корооля Річарда III, який помер понад 500 років тому.

Закохатися на Різдво / Falling for Christmas

Сюжет фільму розповідає про розпещену спадкоємицю готельного бізнесу. Після падіння з лиж у жінки розвинулася амнезія. Героїня опиняється під опікою власника мисливського будиночка та його доньки. Тріо поступово зближується напередодні Різдва, чекаючи на диво.

Татів дракон / My Father's Dragon

Хлопчик збігає на острів, щоб врятувати маленького дракона та потоваришувати з ним.

В ефірі / On the Line

Ексцентричний радіодіджей приймає черговий дзвінок у студію від слухача, не підозрюючи, що ця розмова затягнеться на всю ніч. Невідомий загрожує вбити всю родину шоумена у прямому ефірі. Щоб врятувати близьких, радіоведучому належить зіграти у гру на виживання: герою доведеться розкрити свої найбрудніші таємниці багатомільйонній аудиторії. Єдиний спосіб перемогти у цьому протистоянні – з'ясувати особистість злочинця. Ця дуель має одне правило: не переривати ефір.

Рабіє / Rabiye

Після терактів 11 вересня 2001 року влада США влаштовує облаву на потенційних терористів. Серед заарештованих виявляється Мурат Курназ, якого схопили та відправили до табору для військовополонених у Гуантанамо. Витягти звідти людину практично неможливо. Але для матері Мурата, Рабіє Курназ немає нічого неможливого, якщо справа стосується її родини. Звичайна домогосподарка з Бремена готова на все, в тому числі й кинути виклик Джорджу Бушу, аби повернути свого сина додому.

Аргентина, 1985 / Argentina, 1985

Адвокат і прокурор подають до суду на владу Аргентини, звинувачуючи її у злочинах проти громадян.

Наступний вихід / Next Exit

Коли вчений-дослідник стає відомим на всю країну, доводячи, що вона може відстежувати людей у ​​потойбіччі, Роуз бачить вихід, а Тедді — свій шанс, щоб нарешті зробити це. Ці два незнайомці, які обидва зберігають темні таємниці, поспішають приєднатися до спірного дослідження лікаря і залишити це життя позаду. Поки Роуз переслідують духи, Тедді змушений мати справу зі своїм минулим. Ці два невдахи комічно лаються під час подорожі через всю країну, але дорогою вони зустрічають людей, які змушують їх задуматися про те, що насправді рухає ними.

Поїхали! / En roue libre

Луїза опинилася у пастці у своїй машині. Її охопив напад паніки, як тільки вона захотіла вибратися з неї. Пол викрадає машину, в якій вона застрягла.

Ковток повітря / Una boccata d'aria

У Сальво останнім часом так собі йдуть справи - його піцерія на межі закриття, діти не слухаються, дружина не поважає. Дзвінок нотаріуса, здається, змінює ситуацію, адже покійний батько залишив Сальво будинок на Сицилії. Ось тільки, щоб продати його і розібратися з боргами, Сальві доведеться повернутися до рідного міста і помиритися з братом, якого він давно не бачив.

Амстердам / Amsterdam

Дія сюжету відбувається у 1930-ті роки. Троє друзів — лікар, медсестра та юрист — мимоволі стають свідками вбивства і моментально потрапляють під підозру. У бігах їм вдається розкрити один із самих зухвалих злочинів століття.

Дружина-ескортниця / The Escort Wife

Дружина, у якої щойно стався викидень, дізнається, що її чоловік має роман із висококласною ескортницею. Вона перетворюється на повію і мститиметься їй...

Шалена поїздка / Wyrmwood: Apocalypse

У майбутньому кров заражених внаслідок зомбі-апокаліпсису почали використовувати як машинне паливо. Солдат Різ займається пошуком тих, хто вижив, щоб знайти ліки і зупинити апокаліпсис. Дорогою йому протистоятимуть не лише армії зомбі, а й банда колишніх соратників.

Між життям і смертю / Entre la vie et la mort

Машиніст брюссельського метро на ім'я Лео стає свідком трагедії — просто під колеса його поїзда падає молодий хлопець. Впізнавши у загиблому свого сина Г'юго, з яким він не бачився кілька років, Лео з'ясовує, що той був замішаний у великій кримінальній справі. Лео вирішує помститися винним у загибелі сина та береться за власне розслідування. Тим часом місцеві поліцейські починають підозрювати, що минуле звичайного на вигляд працівника метро може зберігати небезпечні таємниці.

Джіджі та Нейт / Gigi & Nate

Сюжет картини розповідає про Нейта Гібсона, життя якого перевертається з ніг на голову після того, як він переносить серйозну хворобу і залишається паралізованим. Герой перебуває у розпачі і не бачить попереду просвіту для себе, доки не зустрічає Джіджі — цікаву та розумну мавпу-капуцина, яка допомагає Нейту знайти надію.

Пасажири ночі / Les passagers de la nuit / The Passengers of the Night

Елізабет нещодавно розійшлася з чоловіком і повинна сама дбати про двох дітей-підлітків. Вона влаштовується на роботу в нічне радіошоу, яке підтримує людей, які переживають непрості часи. Там Елізабет знайомиться з юною Талулою, яка зіткнулася з важким життям у величезному Парижі, і вирішує допомогти їй стати на ноги.

Дорога Зої / Dear Zoe

Тесс, переживаючи втрату, знаходить підтримку у свого біологічного батька, безтурботного нероби, і чарівного, але небезпечного малолітнього злочинця по сусідству.

Популярний молодий актор Лондон отримує вранці повідомлення від своєї дівчини, відомої актриси Еппл. Формулювання здається йому дивним, хлопець починає собі накручувати і вирішує, що Еппл таким чином з ним розлучається. Порадившись із друзями-торчками, що проживають у його ж будинку, Лондон зміцнюється у своїх підозрах. У цей час агентка вибиває йому зустріч із режисером «Бетмена», і тепер хлопець має розриватися між кар'єрою та ідіотськими кроками щодо «налагодження» особистого життя.


Читати також