06-11-2022 Розваги 896

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 6.11. 2022

Новинки кіно. Добірка від 6 лютого 2022

Редакція порталу Експеримент підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Жінка-король / The Woman King

Дія фільму розгортається в африканському королівстві Дагомея на рубежі XVIII та XIX століть. Фільм розповідає історію відважної жінки Наніскі (Віола Девіс), яка в чині генерала командувала жіночою армією та боролася за незалежність свого народу.

Дивний: Історія Ела Янковича / Weird: The Al Yankovic Story

Байопік про співака-пародиста Дивного Ела Янковича.

Міст через озеро / Causeway

Лінсі (Дженніфер Лоуренс) повертається з військової служби додому в Новий Орлеан. Дівчина намагається пристосуватися до нового життя та зустрічає механіка Джеймса (Браян Тайрі Генрі), з яким вступає у непрості стосунки.

Дивіться, як вони біжать / See How They Run

Голівудський кінопродюсер, який зневірився, намагається перенести на екран популярну п'єсу. Під час виробництва фільму відбувається жахливе – вбито членів знімальної групи. Розгадувати таємницю того, що сталося, доводиться втомленому від життя інспектору та його помічниці-поліцейській.

Енола Холмс 2 / Enola Holmes 2

Перша частина детективного блокбастера Netflix була присвячена 16-річній дівчині (Міллі Боббі Браун), яка розслідує зникнення матері і виявляє в собі талант детектива. Сіквел знову розповість про таємниче зникнення — героїня, яка цього разу досягла повноліття, готується дебютувати як професійна слідча. Насамперед треба знайти зниклу дівчину, але пошуки наводять героїню в епіцентр політичних інтриг.

Нескінченність: Суб'єкт невідомий / Infinitum: Subject Unknown

Головна героїня Джейн прокидається вранці на горищі лондонського будинку, прив'язана до стільця. Героїня не пам'ятає обставин, за яких вона опинилася тут і хто її пов'язав. Вона намагається вибратися з дому, але виявляє, що на вулиці немає жодної душі. Щоразу спроби Джейн вибратися з пастки призводять до того, що вона прокидається вранці на цьому ж горищі, прив'язана до стільця. Їй необхідно знайти спосіб розірвати тимчасову петлю, перш ніж вона остаточно заблукає в паралельних світах. «Нескінченність: Суб'єкт невідомий» - фантастичний фільм, знятий на камеру iPhone під час режиму самоізоляції.

Померти за долар / Dead for a Dollar

Знаменитий мисливець за головами стикається зі своїм заклятим ворогом — професійним гравцем та злочинцем, якого він відправив у в'язницю багато років тому.

Джиперс Кріперс: Відроджений  / Jeepers Creepers: Reborn 

Разом зі своїм хлопцем-гіком Лейн вирушає на горор-фестиваль, присвячений локальній легенді про крилате чудовисько, яке кожні 23 роки полює на людей, а потім безвісти зникає. Незважаючи на дивні бачення, що переслідують її, дівчині подобається захід, і вона навіть не підозрює, що місцевий культ Джиперса Кріперса вже вибрав її в якості жертви.

Квиток до раю / Ticket to Paradise

Розлучена пара змушена об'єднатися, щоб поїхати на Балі та завадити дочці Лілі вийти заміж за місцевого хлопця. На їхню думку, дівчина робить ту ж помилку, що й вони 25 років тому.


Читати також