18-12-2022 Розваги 812

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 18.12.2022

Добірка кіноновинок 18 грудня 2022 року

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Фабельмани / The Fabelmans

Життя починається з кіно: точкою відліку автобіографії Стівен Спілберг обирає засніжений січень 1952 року та сеанс «Найбільшого шоу світу» Сесіла Б. ДеМілля. Кіно завжди починається з поїзда — якщо не вірите, запитайте братів Люм'єр або Едвіна С. Портера. Чи можливо одного без іншого? Того вечора для малюка Семмі Стівена (Матео Зоріон Френсіс-ДеФорд) назавжди стало зрозуміло, що ні. Магію кінематографа хочеться забрати додому в кишені, зберегти проекцію на долоні, показувати мамі знову і знову і не дати сну наяву випаруватися після пробудження. Але диво не народжується саме собою: скоро Ханука, а отже, можна попросити в подарунок залізницю і спробувати повторити побачене в кінозалі незворотне зіткнення.

Банши Інішерина / The Banshees of Inisherin

1923 рік. На тлі Громадянської війни в Ірландії розгортається конфлікт двох найкращих друзів Патріка та Колма. Вони живуть на віддаленому острові Інішерині і раптово перестають спілкуватися, що призводить до шокуючих наслідків.

Клітка розуму / Mindcage

Коли маніяк-наслідувач починає чинити моторошні злочини, двоє детективів звертаються за допомогою до кращого серійного вбивці.

Цілком та повністю / Bones and All

Мерен (Тейлор Рассел) намагається з'ясувати витоки свого канібалізму. Дівчина вирушає в подорож рейганівською Америкою 1980-х разом із супутником Лі (Тімоті Шаламе) — таким же канібалом.

Бардо / Bardo: False Chronicle of Handful of Truths

Ностальгічна комедія про журналіста-документаліста, який повертається до рідної Мексики, щоб дослідити власну родину, суспільство, минуле та сьогодення.

Пловчихи / The Swimmers

Юсра та Сара — рідні сестри та талановиті плавчихи, які мріють одного разу взяти участь в Олімпійських іграх. Однак у 2015 році військовий конфлікт у їхній рідній Сирії стає причиною знищення сімейного будинку, і сестри змушені рятуватися втечею. Щоб залишити рідну країну, сестри вирушають до Лівану, а потім до Туреччини, де вони планують переплисти на човні Егейське море і нелегально опинитися в Греції. Опинившись посеред моря, двигун переповненого човна біженців несподівано затих, і тепер Юсра і Сара повинні використовувати свої навички плавання, щоб урятувати всіх, хто опинився з ними в одній шлюпці.

Наречена у червоному / Sposa in rosso

Роберта і Леон, молоді люди середнього віку, що належать до покоління, яке часто не одержує належного від сьогоднішнього життя. Як у найтрадиційнішій італійській комедії, історія приведе їх до виняткових та повних перешкод справ, з яких ці двоє спробують викрутитись. І навіть щось більше, можливо, трепет великого кохання, яке приходить саме тоді, коли здається, що все втрачено.

Останній клієнт / Klienten / The Last Client

У день, коли стрічки новин повідомляють про холоднокровне вбивство вагітної жінки і викрадення її новонародженої дитини, до успішного психолога Сюзанни Гартманн звертається молодик з незвичайною проблемою. Чоловік, з дитинства позбавлений батьківського кохання, мріє безвісти покинути цей світ.


Читати також