26-02-2023 Розваги 471

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 26.02.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 26.02.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Нова іграшка / Le nouveau jouet / The New Toy

11-річний Олександр звик, що будь-яка його примха виконується. Тим важче йому дається вибір подарунка на день народження. З усіх іграшок торгового центру, він вибирає дрімаючого нічного сторожа Самі. Той погоджується провести кілька днів у будинку у хлопчика, боячись звільнення. Проте Самі несподівано швидко освоюється з новою роллю. І якщо спочатку Олександр здається йому холодним і розпещеним, то пізніше він помічає, що хлопчик просто дуже самотній і потребує близької людини поруч.

Відлуння минулого / The Old Way

Колтон Бріггс колись сильно оступився, і тепер минуле його настигло. Небезпека загрожує близьким людям, тому Бріггс має врятувати найдорожче свою сім'ю, а з минулим розпрощатися назавжди.

Одним чудовим ранком / Un beau matin

Мати-одиначка Сандра заводить роман з одруженим чоловіком, паралельно доглядаючи важко хворого батька.

Помста / Vengeance

Модний журналіст із Нью-Йорка дізнається про смерть однієї зі своїх численних випадкових подружок. Наполегливість брата покійної приводить його на похорон у глушині Техасу. Там він дізнається про теорію брата, що дівчина не померла від передозу, але була вбита. Побачивши в цій історії можливість запису популярного подкасту, журналіст вирішує затриматися в провінції на кілька тижнів.

Син / The Son

Нью Йорк. Пітер переживає напружений період відносин із його новою партнеркою Бет та їх маленькою дитиною. Ситуація ускладнюється, коли з'являється його колишня дружина із сином-підлітком Ніколасом. Той стривожений, відсторонений і злий, він місяцями не ходить у школу. Пітер прагне бути добрим батьком, намагаючись допомогти своєму синові у здобутті моментів сімейного щастя. Але тяжкість стану Ніколаса ставить сім'ю на небезпечний курс.

Вищий пілотаж /  Devotion

Під час бойового завдання одного з льотчиків підбивають над ворожою територією. Командування не бачить потреби у рятувальній операції. Перед льотчиком постає вибір - виконувати наказ чи спробувати врятувати партнера.

Посигналь Ісусу. Врятуй свою душу. / Honk for Jesus. Save Your Sou

Картина розповідає про подружню пару телеєвангелістів, Реджину Голл і Стерлінга К. Брауна, які через скандал змушені закрити власну мегацеркову. Герої бояться залишитися без розкішного способу життя, тому вирішують зробити тріумфальне повернення. Треба лише заново відкрити церкву і переконати кілька тисяч консервативних парафіян, що навіть пастори заслуговують на другий шанс.

Тінь Караваджо / L'ombra di Caravaggio

Звинувачений у вбивстві суперника і засуджений до страти Караваджо біжить з Риму до Неаполя. Коли до папи Павла V доходить чутка, що талановитий художник кидає виклик церкві, використовуючи як моделі для написання біблійних сюжетів жебраків, повій та злодіїв, той звертається до секретної служби Ватикану. До Неаполя з розслідуванням прямує Тінь, таємний посланець, у чиїх руках тепер перебуває доля скандального генія.

Володар мурах / Il signore delle formiche

Італійський поет, драматург і режисер Альдо Брайбанті потрапляє до в'язниці 1968 року на підставі закону, який забороняє гомосексуальні зв'язки. Інформатором є батько його партнера, який змушує сина пройти електрошокову конверсійну терапію.

Стукіт у двері / Knock at the Cabin

Щаслива пара з семирічною дочкою відпочивають в лісовому котеджі біля озера. Раптом у них на порозі з'являються чотири незнайомці, озброєні дивовижними знаряддями, і ставлять відпочиваючим ультиматум: або ті вибирають і вбивають когось зі своєї сім'ї, або настає апокаліпсис, і решта людства гине в пекельних муках.

Імперія світла / Empire of Light

1980 рік. Гіларі, жінка середніх років, живе в приморському містечку на півдні Англії і працює начальницею зміни в кінотеатрі Empire, який переживає не найкращі часи. Роботу Гіларі любить, але фільми ніколи не дивиться. Її самотність трохи розбавляють безрадісні сексуальні стосунки з одруженим директором кінотеатру. Коли в Empire влаштовується чорношкірий молодик Стівен, у них з Гіларі починається роман...

Врятуйте нашу школу / La cour des miracles

Початкова школа в передмісті Парижа стикається із серйозною конкуренцією, коли поблизу починається підготовка до відкриття першого екологічного навчального закладу. Намагаючись уникнути відтоку учнів зі своєї школи, харизматична та доброзичлива директриса Захія Амауї поєднує власні зусилля з молодою та талановитою вчителькою Маріон, щоб створити першу «зелену» школу в передмісті мегаполісу та виграти конкуренцію. Проте їхні зусилля затьмарені частими конфліктами з педагогічним колективом, який зовсім не бажає змін.

Бюро знахідок / Objetos / Lost & Found

Маріо має особливий дар — він може розгадувати секрети, які зберігають навіть найпростіші речі. Якось до нього потрапляє валіза з моторошним вмістом. Маріо розпочинає розслідування.

Шалена Хайді / Mad Heidi

Дівчина Хайді, яка мешкає в горах Швейцарії, викрадена жорстокими урядовими військами. Вона має навчитися військовому ремеслу, щоб повстати проти президента, який збудував сирну диктатуру.

У нас є привид! / We Have a Ghost

Чоловік стверджує, що потоваришував із невинною примарою, яка схожа на актора Ернеста Боргнайна, і стає знаменитим в Інтернеті.

Принцеса та охоронець / The Princess and the Bodyguard

Лексі спустошена, коли її просять залишити своє життя в Нью-Йорку, щоб відновити свою таємну особистість принцеси. Чи зможе вона під пильним оком красивого, але дратівливого охоронця виконати своє призначення і в той же час знайти кохання?

Шоста дитина / Le sixième enfant / The Sixth Child

Франк — торговець металобрухтом, який мешкає з Мер'єм на околиці Парижа. У них п'ятеро дітей, шостий на підході, та серйозні проблеми з грошима. Жюльєн та Ганна юристи і не можуть мати дітей. Це історія про немислиму домовленість.

Торі і Локіта / Tori et Lokita

Торі та Локіта — підлітки-мігранти, які перебралися з Африки до Бельгії. Їй років 17, йому не більше 10. Він отримав посвідку на проживання, а їй не дають. Вони оббивають пороги мігрантської служби, намагаючись довести свою спорідненість. Їм необхідно легалізуватися разом — в обох немає нікого ближче одне до одного. Щоб вижити у світі європейських цінностей та розвиненої демократії, їм потрібне лише одне — документи. А щоб їх отримати, доведеться пройти через приниження, рабство, кримінал. Але життя — не казка, тому страшними дорогами не всі доходять до заповітної мети.

Говорять жінки / Women Talking

Жінки з громади менонітів зазнають багаторазових згвалтувань, що відбуваються під час їхнього сну. Через відсутність доказів із боку потерпілих ці інциденти пояснюються нападом демонів чи плодом фантазії. Під час відсутності чоловіків жінки вирішують зібратися, щоби вирішити, як діяти далі.

Тигр та президент / Le Tigre et le president

1920-ті, шалені роки. Жорж Клемансо програв на президентських виборах Полю Дешанелю, ідеалісту, який має намір змінити країну. Але одного вечора цей останній випадає з поїзда і зникає. Вранці Франція шукає свого президента - гарна нагода для "Тигра" Клемансо.

Данте / Dante 

Італія, 1330 рік. Через десять років після смерті Данте Аліг'єрі Джованні Боккаччо вирушає до Равенни у пошуках його дочки Беатріче, якій він має передати десять золотих флоринів від міста як компенсацію за несправедливе вигнання її батька.

Как гром среди ясного неба / Out of the Blue

Якось бібліотекар Коннор Бейтс на ранковій пробіжці зустрічає Мерилін, яка регулярно приходить поплавати у місцевому озері. Між ними одразу ж пробігає іскра, ось тільки прекрасна незнайомка виявляється заміжньою. Однак під час наступної зустрічі в бібліотеці, де працює Коннор, Мерілін передає йому свій номер телефону. Таким чином починається їхній заборонений роман. Але як довго Коннор зможе ігнорувати сліди побоїв, які Мерилін марно намагається приховати?

Спогади про Париж / Revoir Paris / Paris Memories

Через три місяці після того, як Міа пережила теракт у паризькому ресторані, вона ще травмована і не може згадати події тієї ночі. Щоб повернутися до нормального життя, Міа має розібратися у події.


Читати також