Казка «Лускунчик». Видавництво Біла Сова

Казка «Лускунчик». Видавництво Біла Сова. Теодор Ернест Гофман

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У видавництві «Біла Сова» вийшла дитяча книга «Лускунчик».

книга «Лускунчик»

Казка «Лускунчик» з року в рік залишається актуальною напередодні новорічних свят і не лише. У кожному куточку світу дітям дарують дивовижну історію, написану німецьким письменником Теодором Ернстом Гофманом понад два століття тому. Те, що казка й досі приваблює нових читачів, багато говорить.

Для видавництва «Біла Сова» казку переклала українська перекладачка Неля Ваховська. Завдяки їй стародавній текст легко сприймається сучасними читачами. Завдяки продуманим малюнкам художниці Галі Зінько дітей не лякають неординарні сцени та Король Мишей.

книга «Лускунчик» 
Видавництво осучаснило класичну казку за допомогою неймовірних ілюстрацій, які оживають. Використавши спеціальний Instagram-ефект, читач побачить прихований від неозброєного ока світ героїв, зможе погратися з ними та відчути себе частиною найбільш новорічної казки усіх часів та народів.

книга «Лускунчик»

книга «Лускунчик». Казка

Книга «Лускунчик» увійшла до статті-огляду Ольги Купріян про різні адаптації казки Гофмана для сайту «Читомо» та до списку небанальних подарунків на Новий рік за версією видання BESTIN.UA.

Інтерактивний «Лускунчик» неодмінно зацікавить всю родину та збере її разом за читанням з ноткою магії.

Переглянути буктрейлер до казки «Лускунчик»


Читати також