Театральний фест від видавництва Vivat та Молодого театру

Театральний фест від видавництва Vivat та Молодого театру

Видавництво Vivat та Молодий театр запрошують на книжково-театральний фест, який відбудеться з 28 березня по 3 квітня у книгарні Vivat в Києві (вул. Петра Сагайдачного, 8). 

Відвідувачі фесту зможуть побачити уривок з п'єси Івана Франка “Украдене щастя” у виконанні акторів Молодого театру та дізнатися, як був написаний цей культовий твір. Одна з найпопулярніших українських акторок Ірма Вітовська разом з поетом Остапом Сливинським почитають вірші з антології поезій, створених в часі війни, яку видавництво Vivat готує спільно з ПЕН. Генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова та художній керівник Молодого театру Андрій Білоус поговорять про культуру під час війни: як культурні установи долають кризи і що допомагає їм йти вперед. 

28 березня о 18:00 актори Молодого театру прямо в книгарні втілять в життя п'єсу Івана Франка «Украдене щастя». Для того, щоб ще більше поринути в історію п'єси, літературознавиця, викладачка проектів «Літосвіта» і «Нобілітет» Богдана Романцова разом з письменницею Світланою Тараторіною розкажуть про те, які були умови та передумови створення цього твору.

31 березня о 17:00 акторка Ірма Вітовська разом з українським поетом Остапом Сливинским читатимуть вірші з антології, яку створила війна. У відвідувачів буде можливість першими почути раніше ще не опубліковані поезії, які видавництво Vivat готує до друку спільно з ПЕН.

3 квітня о 17:00 генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова та художній керівник Молодого театру Андрій Білоус проведуть публічне обговорення, на якому міркуватимуть про справи культури під час війни: як представники видавничої та театральної сфер долають кризу, що допомагає культурі не загинути, а розвиватися?

Модератор розмови — Вадим Карп'як. 

Театральний фест від видавництва Vivat та Молодого театру

Вхід на всі події вільний. 

Окрім цього для усіх відвідувачів події (з годину до, під час івенту та годину після) за промокодом «Vivat+Молодий» буде діяти знижка -30% на все під час події). 


Читати також