24-04-2023 Розваги 752

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 23.04.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 23.04.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Репетитор / The Tutor

Професійний репетитор Ітан отримує привабливу пропозицію. Він повинен викладати уроки синові мільярдера Джексона, який проживає в далекому маєтку на набережній Нью-Йорка. Однак, незабаром Ітан розуміє, що Джексон зацікавлений у його особистому житті і починає дізнаватися у репетитора його особисті секрети. Джексон стає вправним маніпулятором і починає шантажувати Ітана, погрожуючи викриттям його таємниць.

Людина-мураха та Оса: Квантоманія / Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Про пригоди колишнього дрібного злочинця Скотта Ленга, який став володарем костюма, що дозволяє зменшуватися та збільшуватись у розмірах. Разом із напарницею Гоуп ван Дайн, дочкою відомого фізика та ентомолога Генка Піма, який розробив костюм людини-мурашки, Скотт знову рятує світ від загрози.

Гарна людина / A Good Person

Через роки після того, як Еллісон потрапила в аварію, що спричинила загибель людини, вона налагоджує стосунки зі своїм потенційним свекром, який допомагає їй упоратися з трагедією.

Революція Ісуса / Jesus Revolution

1960-ті. Бунтуючий підліток Грег Лорі шукає сенс у житті. Шлях приводить його до Південної Каліфорнії до руху «Революція Ісуса». Пастор Чак Сміт стає наставником Грега. Саме він відчинить двері своєї церкви цілому поколінню шукачів та хіпі, тим самим сприяючи останньому великому релігійному руху в Америці.

Останній син / The Last Son

Американський захід, 1886 рік. Матерому злочинцю Лемею індіанець пророкує загибель від руки свого сина. Повіривши пророкуванню, Лемей вирішує вбити всіх своїх синів, проте останній з них теж виявляється злочинцем, здатним дати відсіч.

Третя світова / Jang-e jahani sevom / World War III

Деякі люди навіть не замислюються над тим, як доводиться любити і жити тим, кому не пощастило народитися в ідеальній країні. У даному випадку мова піде про чоловіка, якому в якийсь момент пощастило знятися у кіно. Незабаром йому доводиться таємно вкривати свою кохану на знімальному майданчику. Якщо цього не зробити, то, швидше за все, він її втратить, а також втратить все те, що обіцяла йому кінозірка. Боротися за власне щастя потрібно обов'язково, проте в цій історії зробити це буде вкрай непросто. Чоловікові доведеться пройти дуже непростий шлях і пережити найскладніші життєві випробування для того, щоб нарешті знайти справжнє кохання.

Сильна спека / High Heat

Ана – успішний шеф-кухар нового модного ресторану. Але ніхто не припускає, що в минулому вона була секретним суперагентом. Це з'ясовується, коли її чоловік опиняється в небезпеці, і їй доводиться згадати своє страшне минуле для порятунку життя коханої людини, сім'ї та бізнесу.


Читати також