27-05-2023 Розваги 617

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 27.05.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 27.05.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Джон Уік 4 / John Wick: Chapter 4

«Джон Уік» — екшен-франшиза з Кіану Рівзом про колишнього кілера, який виходить з пенсії, щоб помститися за вбивство цуценя, яке залишилося у чоловіка після смерті дружини. Досить швидко помста переростає у відкриту війну проти секретної організації, яка керує найманцями по всьому світу. До четвертого фільму стає ясно, що Джон зможе піти в захід сонця, тільки якщо уб'є всіх негідників і заслужить свободу. У цій нелегкій справі йому допоможуть старі знайомі і навіть колишні вороги.

Іну-о: Народження легенди / Inu-oh

Іну-о народився з унікальними фізичними даними. Його зовнішній вигляд лякає оточуючих, тому дорослі одягають Іну в одяг, що приховує кожен сантиметр його тіла, а обличчя покривають маскою. Якось Іну-о зустрічає сліпого хлопчика на ім'я Томона, і коли той награє ніжну пісню про заплутану долю, в Іну-о відкриваються неймовірні танцювальні здібності. Так вони стають нерозлучними друзями та діловими партнерами, використовуючи свою творчість для виживання на задвірках суспільства.

Безос. Людина, яка створила Amazon / Bezos

У центрі сюжету байопіка — підприємець, винахідник, філантроп та один із найбагатших людей світу Джефф Безос. Стрічка простежить за створенням компанії Безоса Amazon, яка пізніше стала найбільшою у світі.

Вірна тобі / Faithfully Yours

Прикриваючись одина одною, дві подруги вислизають у своїх секретних справах, але їх ретельно продумана брехня викривається, коли одна з них пропадає.

Чарівна флейта / The Magic Flute

Сімнадцятирічний Тім мріє вступити до престижної музичної школи, щоб стати співаком. І коли його туди приймають, здається, що його мрія збулася. Однак виявляється, що світ привілейованої школи сповнений недоброзичливцями, що плетуть інтриги. Одного разу, гуляючи особняком, Тім знаходить загадкові двері та потрапляє у чарівний новий світ, де фантазія не має меж. І ось Тім вже виявляється втягнутий у вир подій. Вдень у своїй звичайній реальності він готується до майбутнього концерту, а вночі повертається до чарівного всесвіту, де ризикує своїм життям, щоб звільнити прекрасну принцесу Паміну.

Професор та примарний вбивця / The Ritual Killer

Поліції різних країн стикаються із серією загадкових та жорстоких вбивств, схожих на ритуальні. Розслідування незмінно заходять у глухий кут, оскільки вбивця зникає з місця злочину, наче привид. Взявшись за справу, детектив Бойд знайомиться з університетським професором Меклзом, який вивчає древні магічні культи, в яких для отримання підтримки темних сил практикуються людські жертвопринесення. Тепер професор має зануритися в глибини психології вбивць і розкрити таємницю, що стоїть за жорстокими злочинами.

День матері / Dzien Matki / Mother's Day

Ніна, потайний колишній агент спеціальних операцій НАТО, має використовувати всі свої смертоносні навички, щоб урятувати свого сина, викраденого безжальними гангстерами. Знайти Макса – це подвійний шанс для неї. Шанс отримати нову порцію адреналіну та можливість повернутися до життя заради свого сина.

Ідеальна ілюзія / Perfetta illusione

Тоні працює в спа-центрі і готується до підвищення, але його звільняють через непорозуміння. Він вирішує приховати це від дружини та випадково знайомиться з молодою та багатою К'ярою, яка пропонує влаштувати його до арт-галереї. Тоні завжди мріяв стати художником і тепер має вирішити, на що готовий задля виконання мрії, адже К'яра має на нього свої плани.


Читати також