09-06-2023 Розваги 311

Ранкове «ПЕРШЕ ШОУ»: ведучими стали Саня Димов та Марина Клим

Ранкове «ПЕРШЕ ШОУ»: ведучими стали Саня Димов та Марина Клим

У червні, на телеканалі Суспільне Культура стартувало «Перше шоу» — новий ранковий проєкт Суспільного Мовлення, який виходить щобудня з 7:00 по 9:00.

«Перше шоу» — це дві години пізнавальної та корисної інформації, що задає правильний настрій на весь день. Ведучими першого тижня стали популярний український діджей Саня Димов та радіоведуча Марина Клим.

«Перший вихід в ефір, перший робочий тиждень – дуже відповідальна місія, яка випала нам з Мариною. Я дуже скучив за телебаченням. За ранковими емоціями, навіть у такий складний час. У мене чудова напарниця і ми готові розпочинати новий день з нашими глядачами» - коментує Саня Димов.

«Ми не просто розважальне шоу. Ми даємо корисну інформацію, яка допомагає і захоплює українців жити, працювати і перемагати себе обставини і ворога кожного дня. Ми більше за ранкове шоу, ми прагнемо дати українцям натхнення і спрагу жити. Тому ми Перше шоу. Тому ми з Сашком - перші» - додає Марина Клим.

Саня Димов – популярний український , радіо та телеведучий. За плечима Сані великий досвід роботи на радіо та телеканалах, участь у різноманітних подіях національного та європейського масштабу. Наприклад, у 2017 році Димов став офіційним діджеєм Євробачення, яке проходило у Києві. Після повномасштабного вторгнення влаштувався на пошту, щоб показати своїм вчинком, що навіть у найскрутніший час можна буди корисним та не втратити себе. «Саню знають усі» - можна так легко охарактеризувати характер нового ведучого Першого Шоу.

Марина Клим – теле та радіоведуча, тренерка з ораторського мистецтва та публічних виступів. «Я мрію навчити якомога більше людей любити камеру та себе в ній» - додає Марина. Вона також є авторкою і ведучою декількох Ютуб проєктів та подкастів. А ще Марина є акторкою театральної студії Beat. Грає головні полі у виставах «Шлюбна спокуса» та «Спробуй ще».

Дивіться #ПершеШоу щобудня о 7:00 на телеканалі Суспільне Культура! Багато цікавих та актуальних сюжетів та гостей.

А вже наступного тижня Перше Шоу вестиме друга пара ведучих - радіоведучий та письменник-музикант Роман Коляда, а також акторка Яніна Андрєєва.

Інформація надана «Master Management 360» 


Читати також