Коваль Вікторія. Вчитель, який змінив моє життя

Коваль Вікторія. Вчитель, який змінив моє життя

Усі ми, коли-небудь, зустрічаємо учителя, який змінює напрямок нашого життя і ставить на шлях вдосконалення своїх навичок. І в моєму ще зовсім короткому житті цим учителем стала Інна Ярославівна, вчителька англійської мови, і у цьому творі я розповім Вам як вона змінила моє ставлення до англійської мови.

У дитинстві, з 1-го аж до 4-го класу, англійська була для мене справжньою мукою через вчительку, яка ставилася до нас, малих дітей, з великим невдоволенням та жорсткістю, що викликало у всіх учнів ненависть до цього предмету. Її основним методом управління класом був крик, але це не все, вона також вибирала свою "улюблену" та “найкращу” ученицю, яку вона завжди гордо підносила над усіма нами, знижуючи наші оцінки.

Коли ж прийшов час переходу до ліцею, моя душа була наповнена хвилюванням і  страхом, я навіть думала, що там вчителька англійської буде до мене відноситися ще гірше. Але вже на перших уроках англійської, я відчула, що все зміниться. Моя нова вчителька, Інна Ярославівна, відрізнялася від моєї колишньої викладачки, як небо від землі. Вона ніколи не кричала на нас, не підносила одного учня понад іншого, і завжди ставилася до нас з великою повагою і терпінням. Відразу стало зрозуміло, що це жінка, яка вірить у нас та готова навчати нас.

Завдяки новій викладачці, я швидко та вперто почала змінювати своє ставлення до англійської мови. Вона надала мені віру у власні здібності та підтримувала на кожному етапі навчання. Поступово, моя ненависть до англійської стала змінюватися на інше почуття - цікавість та бажання вивчати її. Моя вчителька надихала мене глибше пізнавати мову, дізнаватися її секрети та розвивати навички.

Інна Ярославівна не лише вчить нас англійської мові, але і вчить цінним життєвим урокам. Вона вірить у наш потенціал та підтримує нас у всьому. 

Англійська мова перетворилася для мене на не просто предмет навчання, а на двері в світ, що мав багато цікавого та незвіданого.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»


Читати також