Місний Артем. Вчитель, який змінив моє життя

Місний Артем. Вчитель, який змінив моє життя

Життя-це навчання, постійне навчання!

Маленькі труднощі стають нашими вчителями, саме вони вчать нас досягати вершин, не зупинятись перед перешкодами. Два роки навчання в Академії ШАГ стали переломним моментом у моєму житті. Академія відкрила мені двері в захоплюючий світ комп'ютерної інженерії, що було б неможливо без мого викладача.

Він викладав у нас протягом двох років і справив на мене враження одного з найкращих викладачів, які у мене коли-небудь були. Навіть здалеку, через екран свого комп'ютера, він здавався неймовірно добрим і відданим своєму предмету. Він не лише інформував нас, але й запалював наш ентузіазм та пристрасть до комп'ютерної інженерії. Його стиль викладання був цікавим, легким для розуміння, а складні теми легко засвоювалися.

З ним я вперше дізнався про важливість програмування та вирішення складних проблем. Він не лише навчав нас технічним аспектам, а й заохочував творче мислення та спонукав шукати нестандартні рішення.

Під час навчання в академії, завдяки його майстерності , я зрозумів, що моя майбутня кар'єра буде пов'язана з комп'ютерною інженерією. Він заохотив мене вступити до університету і глибше вивчати цю сферу. Зараз, озираючись назад, я не шкодую, що обрав цей шлях. Він був викладачем, який не тільки дав мені знання, а й вплинув на моє майбутнє і залишив значний слід у моєму серці.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up