26.10.2023
Культурна країна
eye 254

Вікторія Череватенко. Вчитель, який змінив моє життя

Вікторія Череватенко. Вчитель, який змінив моє життя

Інколи хороші зміни в житті можна купити дешевше за острів в океані. Ще частіше - дешевше за породистого собаку. А найчастіше - за стільки ж, скільки коштує звичайна книга.
Ідея книги, яка змінила моє життя, достатньо поширена й давно всім відома ще з мультфільмів про Попелюшку чи інших героїв, які вірять, що їхня мрія здійсниться. Проте не всі вірять насправді, що так буде.
Я купила книгу Наполеона Гілла “Думай і багатій” в онлайн магазині на розпродажі. Коли нарешті мала щастя тримати її в руках, я з перших сторінок зрозуміла, що є сенс її прочитати.
Інколи здається, що все в житті не так, як має бути. І що ми не можемо з цим нічого зробити. Більше того - ніби ми зовсім не здатні керувати власним життям. Тож, зневірені й розчаровані, люди приймають долю вічно бідних і сумних. Хоча насправді необхідне навіть не фізичне зусилля, аби життя змінилось. 
Потрібно щосили бажати того, чого хочеться. Думати про це вранці і ввечері. Але мало бажати - потрібно вірити. Вірити і постійно змушувати себе вірити, написати обіцянку, що ви отримаєте бажане до певної дати. 
А коли ви чесно вірите й бажаєте, у вас самих прокидається прагнення допомогти своїй вірі діями. З’являється мета, заради якої варто продовжувати працювати й вивчати для цього спеціальні знання. Іноді потрібно буде застосовувати творчу уяву, адже завдяки ній ми вигадуємо плани і винаходи. 
На шляху до щастя трапляються різні перешкоди. Можна капітулювати, припинити вірити і не робити того, що призвело б до перемоги. Але наполегливість і сила волі не дозволять вам такого. Продовжувати, не зупинятись, бути вірними мріям. 
Ближче до кінця книга розкриває таємниці, які справді здаються містичними. Та це звичайна правда, яку не достатньо поширюють науковці. Підсвідомість - це не просто приховані від нас думки чи образи, це потужна машина, навчившись керувати якою, можна перетворювати імпульси думок та емоцій на фізичну матерію. На все, що ви хотіли: гроші, дім, хороша робота, домашні тварини… Здається, наче ці речі не залежать від наших думок і з’являються самі по собі. Допоможе лише усвідомлення того, що вони у нас є лише через сигнали, які ми посилали нашій підсвідомості. 
Як не дивно, але у мене є особисте підтвердження цієї теорії. Існує порода собак, яку я вважаю особливо гарною. Я думала про неї довгий час і хотіла її мати. Одного дня в зоомагазині ми купили двох морських свинок. Хлопчик мав точнісінько такі ж кольори шерсті, як собака, про якого я мріяла. 
В книзі “Думай і багатій” є ще багато  корисної інформації, яка, безсумнівно, є корисною і важливою. Це розділи про привиди страху, шосте чуття, зв’язки підсвідомості з зовнішнім світом та інше. Прочитавши її, мій світогляд змінився і я отримала ключ і віру для здійснення чогось більшого.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up