Стасишин Валерія. Вчитель, який змінив моє життя

Стасишин Валерія

Як сказав колись Річард Бах: «Твій учитель не той, хто тебе вчить, а той у кого вчишся ти». Роздумуючи над цими словами, я зрозуміла, що головним вчителем у моєму житті є моя мама. Вона саме та людина, яка протягом моїх дванадцяти років, власним прикладом показувала, як потрібно діяти у різних ситуаціях.

Мама – мій перший вчитель, бо ще з колиски навчила мене говорити, а згодом – думати та діяти. Інші вчителі можуть допомогти мені вивчити математику чи фізику, але тих знань, що дала і дає мама, ніякий з них не зможе вкласти. Вона змінила моє життя, адже завжди скеровувала на правильний шлях: мотивувала, давала поради та підтримувала у важкий час. Також моя мати є майстром у багатьох справах. Вона навчила мене смачно готувати різноманітні страви, вишивати і навіть плести з бісеру, що стало моїм хобі. Із приємністю згадую той час, коли матуся годинами допомагала мені виготовляти смаколики, тоді на кухні панувала надзвичайно тепла, весела та цікава атмосфера. У такі моменти розумію, що найближча людина робить все для того, щоб я була щасливою.

Тому я впевнена, що моя мама – вчитель, який змінив і змінює моє життя на краще, це головна людина, яка поруч зі мною. Вона крізь призму любові дає мені найважливіші уроки, навіть в той момент, коли ми просто гуляємо в парку. За це я безмежно вдячна своїй мамі та дуже люблю її.

   

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»


Читати також