Молодий український співак із Сан-Франциско ANDRUX заспівав на одній сцені з KALUSH

Молодий український співак із Сан-Франциско ANDRUX заспівав на одній сцені з KALUSH

Український співак із Сан-Франциско ANDRUX переміг у конкурсі від KALUSH та заспівав з ним на одній сцені пісню “Зорі” – це велика честь, адже підтримка молодих артистів має важливе значення, особливо за кордоном. Адже вони там розвивають та популяризують українську музику та культуру, вкотре показують світу, яка ми талановита та незламна нація. Шалений заряд енергії та свято якісної української музики. Хлопці виступили дуже органічно, весь зал підспівував улюблену пісню та підтримував артистів. 

«Виступи для мене — це завжди насолода та натхнення, я заряжаюсь та мотивуюсь під час кожного концерту, я відкриваю свою душу слухачам. А заспівати на одній сцені з таким гуртом — це цінний досвід. Ми зазвучали дуже потужно, під час виступу ще трішки експериментував, придумував нові мотиви та варіації та вийшло дуже яскраво. Разом ми творимо задля однієї мети — довести та показати, що українська музика може бути якісною»

Важливо підтримувати та розвивати українську культуру не лише в Україні, а й за її межами. Адже українці – нація про яку має знати весь світ, у нас надзвичайно талановиті люди та багата культура. Артисти, які творять за кордоном кожного дня доводять це, про них потрібно знати, адже ці люди прославляють нашу країну та наш народ. 


Читати також