Музична компанія Best Music провела одноденний майстер клас для артистів та їх менеджменту

Музична компанія Best Music провела одноденний майстер клас для артистів та їх менеджменту

Днями, музична компанія Best Music провела одноденний інтенсивний майстер клас для артистів та їх менеджменту, де охопила найважливіші теми індустрії. Захід відвідали 120 учасників, серед яких було багато артистів, менеджмент топових співаків та партнери компанії.

Спікерами були спеціалісти компанії Best Music, які буквально “по поличкам” розклали кожен з блоків. 

Про музичний бізнес та правильну комунікацію розповіли: 

Мар’яна Вороніна – CЕО та співзасновниця компанії BEST MUSIC, юрист у сфері авторського права. Досвід роботи в музичних компаніях – 15 років. Знає все про екосистему музичного ринку! 

Катерина Марчук - artist manager компанії Best Music. Досвід роботи більше 7-ми років. Мультифункціональний спеціаліст: від документальних питань до психології комунікації з артистами. 

Про піар інструменти та креативний підхід розповідали: 

Анастасія Світельська - піар-менеджерка проєктів BEST MUSIC. Досвід у комунікаціях - 6 років. Її сильні сторони - це креативний підхід та шалені ідеї. 

Юлія Овчарова - піар-менеджерка видавництва BEST MUSIC. Досвід роботи в піарі - 4 роки. Вміє налагодити систематичність роботи артиста та знає, які сучасні інструменти залучити для просування.

 Про юридичну складову:

Олександр Селіванов - юрист із прав на інтелектуальну власність у сфері шоу-бізнесу з багаторічним досвідом. 

Сергій Нога - менеджер з синхронізації, досвід роботи у Best Music 4 роки. Його холодний розум та прикріпленість до молекул змусить вас вивчити усі тонкощі використання музичного матеріалу.

Про цифрову дистрибуцію від “А” до “Я”:

Вікторія Землинська - співзасновниця компанії BEST MUSIC, виконавчий директор. Досвід роботи в музичних компаніях – 15 років. Фея комунікації, цифр та звітів.

Захід мав навчально-практичну мету, але при цьому всі виручені кошти компанія спрямувала на підтримку ЗСУ.

 


Читати також