20-11-2023 Все про кіно 183

Анастасія Цимбалару в новому інтерв’ю розповіла про зйомки україно-російських серіалів до повномасштабної війни

Анастасія Цимбалару інтерв’ю

Багато серіалів та фільмів до повномасштабного вторгнення знімалися в україно-російському тандемі та 24 лютого все змінилося. Анастасія Цимбалару, українська акторка театру та кіно, головна героїня серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” розповіла нам про україно-російські проєкти, які були в неї до повномасштабної війни, згадала ситуацію з виходом серіалу на російському телеканалі та поділилася враженнями. 

Чи є невипущені україно-російські проєкти з твоєю участю? Чи шкодуєш, що вони так і не вийшли

Так, є декілька невипущених проєктів, які були зняті спільно з росіянами до повномасштабного вторгнення. Я взагалі не шкодую, що ці роботи не вийдуть, не хочу, щоб люди дивилися на російські “пики”. Але є декілька класних українських проєктів, які були зняті раніше, і їх не побачили глядачі. Ось про це дійсно шкодую, маю надію, що вони все ж вийдуть в ефір. Це виключно український продакшн, українська мова та українські актори. Я туди вклала багато сил та енергії. 

Як ти відреагувала, коли вийшов україно-російський серіал на російському телеканалі вже під час повномасштабної війни? Що це за серіал?

Минулого листопада мені почали писати підписники, що в росії на телеканалі “Домашній” вийшов серіал зі мною в головній ролі. Не зважаючи на те, що там мене називають бандерівкою, нацисткою, як і всіх українців, робота була запущена в ефір. Назву цього серіалу казати не буду, не хочу, щоб його дивилися. Мої підписники почали активно писати, питати про це. Рік випуску був вказаний 2023, я отримала масу повідомлень з питаннями: “Невже ти знялася з російськими акторами під час повномасштаного вторгення? Що це за серіал?”. Довелося пояснювати, що серіал був знятий за рік до повномасштабного вторгнення і росіяни зараз вирішили його випустити. 

Чи є в тебе проєкти, зняті спільно з росіянами, якими ти пишаєшся?

Насправді у мене є ряд класних проєктів, я задоволена своєю роботою там, я б могла ними пишатися, говорити про них, але там є й росіяни в головних ролях, тому я вважаю, що це – неможливо. Є набагато більше достойних проєктів, які зняті в Україні, і якими я дуже пишаюся, впевнена, що попереду буде не менше яскравого досвіду.


Читати також