16-07-2020 Все про кіно 386

Чи варто починати дивитись серіал Надприродне?

серіал Надприродне

Кожен раз, коли в Інтернеті з’являються новини про серіал фентезі Надприродне, у коментарях під текстом з’явиться хтось, хто не може утриматися від того, щоб не сказати «Це все ще йде?». Перш за все - так. І в принципі, нічого не обіцяє закінчитися. І загалом - ще багато причин познайомитися з цим серіалом.

Зараз ресурс Kinoguru транслює 14 сезон Надприродне. Така велика кількість епізодів може ефективно відлякати нових глядачів, які шукають хороший серіал. Ми звісно можемо захотіти витрачати години на перегляд, але нам знадобиться бльше десятка днів і годин, щоб переглянути всі епізоди. Звичайно, без перерв на сон (але, як відомо - сон - для слабких, і точно не для шанувальників серіалу!). Для всіх тих, хто ще вагається чи варто присвятити добру частину свого життя, щоб наздогнати історію братів Вінчестерів – ми підготували 5 причин подивитися Надприродне.

1. Герої

Хороший серіал повинен мати харизматичних, добре написаних героїв. В основі сюжету «Надприродне» можливо і є свої плюси та мінуси, але не можна заперечувати - Сем і Дін Вінчестер - це персонажі, яких важко не любити. За головними героями стоїть велика група чудових героїв другого та третього порядку, які роками викликали неперевершену симпатію у шанувальників.

2. Історія

Без гарної історії жоден серіал не може пережити стільки років. І «Надприродне» має чудову історію. Звичайно, якість сезонів змінюється, але навіть через 12 років творці здатні позитивно здивувати вірних шанувальників. Однак якщо вам не подобається 13 сезонів з Вінчестерами, ви можете сміливо дивитися лише 5. Спочатку вся історія братів, які займаються полюванням на монстрів, була написана протягом 5 сезонів. Якщо вам вдається перестати дивитися серіал в цей момент - вітаємо. Але повірте, буде важко!

3. Багатий Всесвіт

Надприродне - це про братів, які полюють на монстрів. Тоді їх повсякденні обов'язки доходять до таких питань, як припинення апокаліпсису або врятування Всесвіту від доісторичних темних сил. Бестіарій - який можна зробити з епізодів серіалу - вражає. Ми знаходимо істоти, відомі з легенд, міфів, релігій, міських історій та класики жахів. Це, мабуть, єдиний серіал, у якому є вампіри, зомбі, ангели, джини, дракони та навіть феї (а ми говоримо про тих маленьких, крилатих та блискучих).

4. Музика

Старі рок-шанувальники будуть задоволені музичним смаком Діна Вінчестера. Саундтрек - це невіддільний елемент серіалу і один із фундаментів, що будують неповторну атмосферу Надприродного. Пісня гурту Kansas Carry On My Wayward Son назавжди буде асоціюватися з боротьбою з демонами та зрізанням вампірських голів (пам’ятайте, ніякі кілочки не допоможуть - лише відрізати голову!)

5. Гумор

Хоча перші епізоди мають дуже сильну атмосферу жахів, правда і те, що Надприродне теж сповнене веселих моментів. Дуже багато персонажів виходять у ролі «комічного полегшення». Почуття гумору в Надприродному може скрасити навіть найпохмуріший день. Рекомендовано особливо в осінній та зимовий сезон.


Читати також